Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην προετοιμασία της Λίβερπουλ που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα. Η μεγάλη επιστροφή του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ φτάνει στην πραγματοποίησή της. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ και πήρε τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστεί στο EURO 2020 με την Εθνική Ολλανδίας. Σε μια προσπάθεια ν’ ανακάμψει πλήρως […]

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην προετοιμασία της Λίβερπουλ που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα.

Η μεγάλη επιστροφή του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ φτάνει στην πραγματοποίησή της. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ και πήρε τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστεί στο EURO 2020 με την Εθνική Ολλανδίας. Σε μια προσπάθεια ν’ ανακάμψει πλήρως από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Ωστόσο, πλέον είναι απόλυτα έτοιμος και θα συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις της αγγλικής ομάδας την επόμενη εβδομάδα στο Τιρόλο της Αυστρίας.

Εκεί η Λίβερπουλ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Έβερτον τον περασμένο Οκτώβριο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών στο δεξί του γόνατο. Και τώρα είναι ξανά στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Φαν Ντάικ θα δώσει ξανά σιγουριά στα μετόπισθεν των κόκκινων. Ο Γερμανός προπονητής των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας περιμένει διακαώς να τον δει να αγωνίζεται ξανά με τα χρώματα της ομάδας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ