Ο Γερμανός τεχνικός, Τόμας Τούχελ, προσπαθώντας να αποφορτίσει τον Βέρνερ, είπε μια ατάκα πέρα για πέρα χιουμοριστική, βάζοντας στο κόλπο και… γυναίκες! Η Γερμανία, τις προηγούμενες ημέρες, υπέστη ήττα σοκ από τη Βόρεια Μακεδονία με σκορ 2-1. Με τον Τόμας Τούχελ να προσπαθεί με τη σειρά του να αποφορτίσει τον Βέρνερ, έπειτα από μια τεράστια […]

Ο Γερμανός τεχνικός, Τόμας Τούχελ, προσπαθώντας να αποφορτίσει τον Βέρνερ, είπε μια ατάκα πέρα για πέρα χιουμοριστική, βάζοντας στο κόλπο και… γυναίκες!

Η Γερμανία, τις προηγούμενες ημέρες, υπέστη ήττα σοκ από τη Βόρεια Μακεδονία με σκορ 2-1. Με τον Τόμας Τούχελ να προσπαθεί με τη σειρά του να αποφορτίσει τον Βέρνερ, έπειτα από μια τεράστια ευκαιρία που είχε ο παίκτης του στην Τσέλσι.

Και επειδή είναι ολίγον… θεούλης, είπε μια επική ατάκα. Δείτε παρακάτω τα όσα είπε:

«Μου είπε μετά την προπόνηση να δουλέψει στα τελειώματα και τον έδιωξα. Του είπα να γυρίσει πίσω. Δεν ξεχνιέται το γκολ, έχει μάθει να το κάνει αυτό από 6 χρονών.

Είναι σαν τις… γυναίκες! Δεν μπορείς να πιέσεις μια γυναίκα να βγει μαζί σου, κάνεις ένα βήμα κι αν είσαι τυχερός μπορεί και να πάρει τηλέφωνο εκείνη…».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ