Η Χέβεν Φιτς, όπως ανακοινώθηκε από την WWE, θα γίνει ντοκιμαντέρ, διότι έκανε κάτι εντυπωσιακό! Η ιστορία της Χέβεν Φιτς έγινε ντοκιμαντέρ, το οποίο και κυκλοφορεί αύριο Κυριακή (7/3). Η εν λόγω κοπέλα είναι η πρώτη, που κέρδισε αγόρια σε τουρνουά πάλης, στις ΗΠΑ. Γι’ αυτόν το λόγο, το WWE (World Wrestling Entertainment) ανακοίνωσε την […]

Η Χέβεν Φιτς, όπως ανακοινώθηκε από την WWE, θα γίνει ντοκιμαντέρ, διότι έκανε κάτι εντυπωσιακό!

Η ιστορία της Χέβεν Φιτς έγινε ντοκιμαντέρ, το οποίο και κυκλοφορεί αύριο Κυριακή (7/3). Η εν λόγω κοπέλα είναι η πρώτη, που κέρδισε αγόρια σε τουρνουά πάλης, στις ΗΠΑ.

Γι’ αυτόν το λόγο, το WWE (World Wrestling Entertainment) ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάζει την ιστορία της. Αυτό θα κυκλοφορήσει επίσημα αύριο, από την streaming πλατφόρμα του WWE.

Τίτλο φυσικά, θα έχει και το… HEAVEN.

Η ίδια έγινε πρωτοσέλιδο, όταν το 2020 κέρδισε το σχολικό τουρνουά στη Βόρεια Καρολίνα, στις ΗΠΑ. Η Φιτς αγωνιζόταν στην κατηγορία των 48 κιλών, όμως το εντυπωσιακό είναι πως αντιμετώπιζε αγόρια!

Λίγα λόγια για τη Χέβεν Φιτς

Είναι η μικρότερη από τα τρία παιδιά της οικογένειας και ζει στο Άσμπορο της Βόρειας Καρολίνας. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Πέρασε από μπέιζμπολ και ποδόσφαιρο, ενώ μετά την κέρδισε η πάλη.

Ο πατέρας της είπε για εκείνη: «Θεωρούσα την πάλη πάντα αντρικό σπορ. Δεν ήταν ό,τι καλύτερο να βλέπω το κοριτσάκι μου να παλεύει».

Ενώ κι η μητέρα της τόνισε: «Δεν ήθελε να χάσει κανείς από μια γυναίκα», αναφερόμενη στα σχόλια και τον… χλευασμό που αντιμετώπισε η μικρή Χέβεν, από αθλητές και γονείς.

Όμως, η ίδια κέρδισε τους πάντες, καθώς στους αγώνες της Πολιτείας έκανε το κοινό να την αγαπήσει και να την αποθεώσει, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Με αυτόν τον τρόπο έγραψε ιστορία με «χρυσά» γράμματα.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα:

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ