Ο πολύπειρος πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «Σερ» Άλεξ Φέργκιουσον ήξερε τον τρόπο για να πάρει το 100% από τους παίκτες του. Φυσικά, μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων. Ήταν εξαιρετικός σε θέματα τακτικής, όπως επίσης και στο πώς να «ντοπάρει» τους παίκτες του στην Γιουνάιτεντ. Στο ντοκιμαντέρ για την πορεία του, το οποίο έχει […]

Ο πολύπειρος πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «Σερ» Άλεξ Φέργκιουσον ήξερε τον τρόπο για να πάρει το 100% από τους παίκτες του.

Φυσικά, μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων. Ήταν εξαιρετικός σε θέματα τακτικής, όπως επίσης και στο πώς να «ντοπάρει» τους παίκτες του στην Γιουνάιτεντ.

Στο ντοκιμαντέρ για την πορεία του, το οποίο έχει σκηνοθετηθεί από τον γιο του, Τζέισον, γίνονται αποκαλύψεις.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου, με τον Φέργιουσον να αποκαλύπτει το πώς κατάφερνε να πάρει το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές του.

Δείτε τα όσα αναφέρει το απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ:

«Καθόμουν και σκεφτόμουν τρόπους που θα μιλήσω στους παίκτες και θα με ακούσουν. Για μένα είχε μεγάλη σημασία να μην ξεχνούν από πού έρχονται. Τους μιλούσα για ανθρακωρύχους, λιμενεργάτες και άλλα επαγγέλματα μόχθου ανθρώπων που έχουν φτωχική καταγωγή.

Ρωτούσα τους παίκτες μου ‘τι δουλειά έκανε ο παππούς σου ή ο πατέρας σου’. Ήθελα να τους βγάλω το συναίσθημα πως ό,τι έκαναν οι πρόγονοί τους ήταν ένα κομμάτι και των ιδίων. Κι ότι έπρεπε να δείξουν αντάξιοι αυτής της σημασίας της καταγωγής τους.

Πιστεύω πως με βάση και τους τίτλους που κατακτήσαμε, μέτρησε ο τρόπος που τους προσέγγιζα. Είναι σημαντικό το από πού προέρχεται ο καθένας. Ο καθένας μας έχει την ταυτότητά του. Εγώ είμαι ένα αγόρι από το Γκόβαν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν