Ο παίκτης της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, παραδέχτηκε πως θέλει να κερδίζει τρόπαια, με την ομάδα του να μην του επιτρέπει να το πραγματοποιήσει. Αρκετά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό αναφέρουν το όνομά του. Σίγουρα, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στον πλανήτη. Ειδικά φέτος, έχει βελτιωθεί κι άλλο, αποτελώντας τον ηγέτη της Τότεναμ. Πέραν του σκοραρίσματος, […]

Ο παίκτης της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, παραδέχτηκε πως θέλει να κερδίζει τρόπαια, με την ομάδα του να μην του επιτρέπει να το πραγματοποιήσει.

Αρκετά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό αναφέρουν το όνομά του. Σίγουρα, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στον πλανήτη. Ειδικά φέτος, έχει βελτιωθεί κι άλλο, αποτελώντας τον ηγέτη της Τότεναμ.

Πέραν του σκοραρίσματος, έχει αναπτύξει και τη δημιουργικότητά του εντός γηπέδου. Καθώς σε 44 ματς, έχει 31 γκολ και 16 ασίστ. Έχει συμμετάσχει σε μια ντουζίνα γκολ!

Όμως, το μεγάλο του παράπονο είναι πως δεν κατακτά τίτλους. Η Τότεναμ έχει καταδικαστεί, καθώς ούτε στον τελικό του Carabao Cup κατάφερε κάτι. Από το μακρινό 2008 έχει να πάρει κάποιον τίτλο!

Ο Κέιν από την πλευρά του αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της Premier League, στα «London Football Awards». Οι ατομικές διακρίσεις δε λείπουν, τί γίνεται όμως με τις ομαδικές;

Δε λείπουν οι τάσεις… φυγής από τον Κέιν!

Ο Άγγλος φορ θέλει ομαδικούς τίτλους, δεν το κρύβει, κι είναι λογικό. Όμως, η Τότεναμ δεν είναι η ομάδα που το πετυχαίνει.

Κάποιος μπορεί να το μεταφράσει ως μήνυμα για το μέλλον του. Αν ειδικά, η Τότεναμ δεν καταφέρει να βγει στο Champions League, τότε θα ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει από το σύλλογο το καλοκαίρι.

Άρα, μια ομάδα που θα κατακτά τίτλους, σίγουρα θα αποτελέσει ιδανικό προορισμό για τον Κέιν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ