Ο Χάρι Κέιν με την Τότεναμ διχάζονται για το μέλλον του Άγγλου άσου, για τα «όμορφα μάτια» των Μάντσεστερ και Παρί Σεν Ζερμέν. Σίγουρα, ένα από τα θέματα που κυριαρχεί είναι εκείνο όσον αφορά το μέλλον του Χάρι Κέιν. Άλλωστε, ο ίδιος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στον πλανήτη, καθώς βρίσκει συνεχώς δίχτυα και […]

Ο Χάρι Κέιν με την Τότεναμ διχάζονται για το μέλλον του Άγγλου άσου, για τα «όμορφα μάτια» των Μάντσεστερ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Σίγουρα, ένα από τα θέματα που κυριαρχεί είναι εκείνο όσον αφορά το μέλλον του Χάρι Κέιν. Άλλωστε, ο ίδιος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων επιθετικών στον πλανήτη, καθώς βρίσκει συνεχώς δίχτυα και φέτος έχει γίνει ο ηγέτης της Τότεναμ!

Μάλιστα, πέραν της εκτελεστικής του δεινότητας, έχει βελτιώσει πλέον και την δημιουργική πλευρά του, καθώς μαζί με τα 26 γκολ του, έχει δημιουργήσει κι άλλα 16, σε 38 συνολικά αναμετρήσεις, σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κέιν επιθυμεί την αποχώρησή του από τους «Spurs». Με τις δύο Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ και Σίτι), καθώς και την Παρί Σεν Ζερμέν, να θεωρούνται φαβορί για την απόκτησή του.

Όμως, η Independent το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, η Τότεναμ θέλει να τον δώσει μόνο στην Παρί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρί ήδη έχει κάνει τις επαφές της με τον παίκτη, ειδικά και αν αποχωρήσει ο σούπερ σταρ της ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ. Η Τότεναμ θεωρεί κιόλας πως η Γαλλική ομάδα θα είναι ο ιδανικός προορισμός για τον παίκτη, σε περίπτωση που αναγκαστεί να τον πουλήσει.

Και το κυριότερο, πως δε θα ενισχυθεί ο άμεσος ανταγωνισμός, σε περίπτωση που φύγει από την Αγγλία. Συν τοις άλλοις, θα γεμίσουν και τα ταμεία της ομάδας, από τους… πλούσιους Παριζιάνους.

Ο Κέιν όμως, από την πλευρά του, δε φαίνεται να θέλει να αποχωρήσει από το Νησί. Θεωρεί πως το παιχνίδι της Premier League του ταιριάζει καλύτερα και θα τον βελτιώσει κι άλλο. Επιπλέον, δε θέλει να απομακρυνθεί από την οικογένειά του. Θεωρώντας και ιδανικό προορισμό την Μάντσεστερ και τους «κόκκινους διαβόλους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ