Συγκινητική στιγμή: Ο Κέιν αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Τότεναμ! Τίτλοι τέλους για μια μεγάλη περίοδο της ζωής του που πέρασε στην Τότεναμ έβαλε ο Χάρι Κέιν. Τελευταία εμφάνιση για τον Χάρι Κέιν. O Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει τους «Spurs» πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της φετινής χρονιάς. Ο σταρ της Τότεναμ […]

Συγκινητική στιγμή: Ο Κέιν αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Τότεναμ!

Τίτλοι τέλους για μια μεγάλη περίοδο της ζωής του που πέρασε στην Τότεναμ έβαλε ο Χάρι Κέιν.

Τελευταία εμφάνιση για τον Χάρι Κέιν.

O Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει ενημερώσει τους «Spurs» πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο σταρ της Τότεναμ δεν άλλαξε την απόφασή του, που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές εβδομάδες, και έβαλε τους Λονδρέζους σε διαδικασία εύρεσης του αντικαταστάτη του.

Ο 27χρονος Βρετανός σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και ήδη έχει ανοίξει επαφές μέσω των μάνατζερ του με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι για τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήδη η Μάντσεστερ Σίτι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της. Οι πόλίτες περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Βέβαια, αναμένεται η στάση που θα κρατήσει στο αίτημά του ο Ντάνιελ Λίβι και η διοίκηση των Λονδρέζων. Καθώς σίγουρα η προτεραιότητα του κλαμπ θα είναι να τον πουλήσει σε ομάδα του εξωτερικού. Σε καμία περίπτωση η Τότεναμ δεν επιθυμεί να ενισχυθεί με την απόκτησή του κάποιος από τους ανταγωνιστές του Big-6.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πρωταθλήματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ