Είναι σίγουρα η πιο καυτή στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η νεαρή Αγγλίδα Αλίσα Λέμαν έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της το τελευταίο διάστημα τόσο για τις ποδοσφαιρικές τις ικανότητες, για τη σέξι παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για την σχέση της!   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.   Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε […]

Είναι σίγουρα η πιο καυτή στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η νεαρή Αγγλίδα Αλίσα Λέμαν έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της το τελευταίο διάστημα τόσο για τις ποδοσφαιρικές τις ικανότητες, για τη σέξι παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για την σχέση της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

 Η επιθετικός της Γουέστ Χαμ λατρεύει τα social media και συχνά ανεβάζει βίντεο από τα κατορθώματά της τα οποία γίνονται viral.

Στην προσωπική της ζωή πάλι κλέβει τις εντυπώσεις αφού είναι σε σχέση με μια άλλη γυναίκα του ποδοσφαίρου. Την Ραμόνα Μπάχμαν. 

https://www.instagram.com/p/Br8OzUShfV_/?utm_source=ig_embed

Η Αλίσα Λέμαν είναι επιθετικός της Γουέστ Χαμ και η Ραμόνα Μπάχμαν παίζει στην επίθεση της Τσέλσι.

Εκτός από ποδοσφαιρίστριες και διεθνείς μάλιστα με την Εθνική Γυναικών της Ελβετίας, οι δυο τους είναι ζευγάρι, συζούν και μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ του BBC «Το νεαρότερο αφεντικό στο βρετανικό ποδόσφαιρο» που αναφέρεται στον Τζακ Σάλιβαν, γιο του συνιδιοκτήτη της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

Η Λέμαν πήγε στη Γουέστ Χαμ πέρυσι το καλοκαίρι, ενώ η Μπάχμαν είναι εκ των πρωταγωνιστριών της γυναικείας ομάδας της Τσέλσι που πέρυσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε πέρυσι με την Μπάχμαν να σχολιάζει ότι «υπάρχουν πολλά θετικά το να είσαι με κάποιον που κάνετε το ίδιο επάγγελμα. Δεν βγαίνω τα Σαββατοκύριακα, επειδή έχουμε αγώνες, (αυτή) ξέρει τι περνάω αλλά και εγώ την κατανοώ».

Η επιθετικός της Γουέστ Χαμ κλέβει τις εντυπώσεις και είναι στο προσκήνιο για τις ικανότητες, αλλά και για την εντυπωσιακή παρουσία της. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ