Πολύ καυστικά τα σχόλια της Αλίσα Λέμαν για τους άντρες οπαδούς. Το να αποκαλεί διεστραμμένους τους άντρες φιλάθλους στο γυναικείο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που το άφηνεις χωρίς να του δώσεις λίγο βάση.  Είναι σίγουρα η πιο καυτή στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η νεαρή Αγγλίδα Αλίσα Λέμαν έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της το τελευταίο […]

Πολύ καυστικά τα σχόλια της Αλίσα Λέμαν για τους άντρες οπαδούς. Το να αποκαλεί διεστραμμένους τους άντρες φιλάθλους στο γυναικείο ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που το άφηνεις χωρίς να του δώσεις λίγο βάση. 

Είναι σίγουρα η πιο καυτή στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η νεαρή Αγγλίδα Αλίσα Λέμαν έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της το τελευταίο διάστημα τόσο για τις ποδοσφαιρικές τις ικανότητες, για τη σέξι παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για την σχέση της!

Η διεθνής με την Εθνική Ελβετίας Αλίσια Λέμαν επέκρινε το αρσενικό μέρος των οπαδών στη Μεγάλη Βρετανία και δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ως διεστραμμένους.

Η παίκτρια της Έβερτον ήταν θυμωμένη που οι περισσότεροι άντρες στις εξέδρες δεν πήγαιναν για να απολαύσουν το παιχνίδι, αλλά να κοιτάξουν τα κορίτσια και να φαντασιωθούν για στενές συναντήσεις μαζί τους. 

Μάλιστα, η Λέμαν έχει δηλώσει δημόσια στο παρελθόν πως είναι ομοφυλόφιλη, αλλά και πάλι τα λεγόμενα της είναι βαρύνουσας σημασίας.

«Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες βαριούνται από τους αγώνες μας. Έρχονται μόνο για να μας κοιτάξουν και να ονειρευτούν ότι κάνουν σεξ μαζί μας. Δεν είναι οπαδοί, είναι απλά διεστραμμένοι. Θέλουν να μας ρίξουν κάτω, όχι να μας υποστηρίξουν» είπε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

 Η επιθετικός της Έβερτον λατρεύει τα social media και συχνά ανεβάζει βίντεο από τα κατορθώματά της τα οποία γίνονται viral.

Στην προσωπική της ζωή πάλι κλέβει τις εντυπώσεις αφού είναι σε σχέση με μια άλλη γυναίκα του ποδοσφαίρου. Την Ραμόνα Μπάχμαν. 

https://www.instagram.com/p/Br8OzUShfV_/?utm_source=ig_embed

Η Αλίσα Λέμαν είναι επιθετικός της Έβερτον και η Ραμόνα Μπάχμαν παίζει στην επίθεση της Τσέλσι.

Εκτός από ποδοσφαιρίστριες και διεθνείς μάλιστα με την Εθνική Γυναικών της Ελβετίας, οι δυο τους είναι ζευγάρι, συζούν και μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ του BBC «Το νεαρότερο αφεντικό στο βρετανικό ποδόσφαιρο» που αναφέρεται στον Τζακ Σάλιβαν, γιο του συνιδιοκτήτη της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

Η Λέμαν πήγε στην Έβερτον αυτήν την περίοδο, ενώ η Μπάχμαν είναι εκ των πρωταγωνιστριών της γυναικείας ομάδας της Τσέλσι που πέρυσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε πέρυσι με την Μπάχμαν να σχολιάζει ότι «υπάρχουν πολλά θετικά το να είσαι με κάποιον που κάνετε το ίδιο επάγγελμα. Δεν βγαίνω τα Σαββατοκύριακα, επειδή έχουμε αγώνες, (αυτή) ξέρει τι περνάω αλλά και εγώ την κατανοώ».

Η επιθετικός της Έβερτον κλέβει τις εντυπώσεις και είναι στο προσκήνιο για τις ικανότητες, αλλά και για την εντυπωσιακή παρουσία της. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик