Είναι σίγουρα η πιο καυτή σχέση στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η νεαρή Αγγλίδα Αλίσα Λέμαν έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της το τελευταίο διάστημα τόσο για τις ποδοσφαιρικές τις ικανότητες, για τη σέξι παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για την σχέση της! Eίναι σε σχέση με μια άλλη γυναίκα του ποδοσφαίρου. Την […]

Είναι σίγουρα η πιο καυτή σχέση στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Η νεαρή Αγγλίδα Αλίσα Λέμαν έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της το τελευταίο διάστημα τόσο για τις ποδοσφαιρικές τις ικανότητες, για τη σέξι παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και για την σχέση της! Eίναι σε σχέση με μια άλλη γυναίκα του ποδοσφαίρου. Την Ραμόνα Μπάχμαν. 

https://www.instagram.com/p/Br8OzUShfV_/?utm_source=ig_embed

Η Αλίσα Λέμαν είναι επιθετικός της Γουέστ Χαμ και η Ραμόνα Μπάχμαν παίζει στην επίθεση της Τσέλσι. Εκτός από ποδοσφαιρίστριες και διεθνείς μάλιστα με την Εθνική Γυναικών της Ελβετίας, οι δυο τους είναι ζευγάρι, συζούν 

Η Αλίσα Λέμαν της Γουέστ Χαμ βρίσκεται στις Μαλδίβες μαζί με τη σύντροφό της, Ραμόνα Μπάχμανρ, παραβιάζοντας τους κυβερνητικούς κανόνες για παραμονή στην Αγγλία.

Όλες οι παίκτριες του WSL σε περιοχές της κατηγορίας 4 – συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου – προειδοποιήθηκαν από τους συλλόγους τους να μην φύγουν για το χριστουγεννιάτικο διάλειμμα – παρόλο που μερικοί δεν έχουν δει τις οικογένειές τους από τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον για το νέο Επίπεδο 4 το Σάββατο, τα μέτρα έγιναν πιο αυστηρά, αλλά οι δύο παίκτριες φαίνεται ότι αγνόησαν τους κανόνες πετώντας στο εξωτερικό.

Alisha Lehmann | Ramona Bachmann : WomenSoccerLegs

Η Ελβετή επιθετικός της Γουέστ Χαμ, η 21χρονη Αλίσα Λέμαν ανέβασε στα social media βίντεο που χορεύει έξω από μια βίλα δίπλα στον ωκεανό, στις Μαλδίβες την Τετάρτη.

Την ίδια μέρα, η σύντροφος της, η 29χρονη ποδοσφαιρίστρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Ραμόνα Μπάχμανρ δημοσίευσε φωτογραφίες της επιβίβασής της σε πτήση προς τις Μαλδίβες.

Πάντως, δεν είναι σαφές πότε οι παίκτριες έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο ή εάν οι σύλλογοι τους γνώριζαν τα σχέδιά τους πριν από την αναχώρησή τους. Το πρωτάθλημα γυναικών δεν θα συνεχιστεί έως τις 9 Ιανουαρίου.

Η επιθετικός της Γουέστ Χαμ κλέβει τις εντυπώσεις και είναι στο προσκήνιο για τις ικανότητες, αλλά και για την εντυπωσιακή παρουσία της. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι