Η Μπαρτσελόνα μετά το κάζο με την Κάντιθ που έχασε και βρέθηκε στο -12 από την κορυφή, αλλά με φόρα συνέχισε την φετινή τραγωδία της και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων έπρεπε να χάσει με τρία γκολ διαφορά και τα κατάφερε. Η ομάδα του Ρονάλντο ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα του Μέσι και την άφησε στην 2η […]

Η Μπαρτσελόνα μετά το κάζο με την Κάντιθ που έχασε και βρέθηκε στο -12 από την κορυφή, αλλά με φόρα συνέχισε την φετινή τραγωδία της και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων έπρεπε να χάσει με τρία γκολ διαφορά και τα κατάφερε. Η ομάδα του Ρονάλντο ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα του Μέσι και την άφησε στην 2η θέση του ομίλου. Πρωτοφανή πράγματα για την ομάδα της Βαρκελώνης που θυμίζει ακυβέρνητο καράβι.

Στο πρωτάθλημα τελευταία φορά που συγκέντρωσαν τόσους λίγους βαθμούς, ήταν τη σεζόν 1987-88 στην οποία μετά από 10 αγωνιστικές οι Καταλανοί είχαν συγκεντρώσει 13 βαθμούς με βάση το σύστημα των τριών βαθμών ανά νίκη.

Τραγική εμφάνιση και δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για την κατάντια της φετινής χρονιάς. Και φυσικά με τέτοια κατορθώματα ο πάτος είχε δρόμο ακόμα. Ομάδα χωρίς νεύρο, τακτική, πλάνο, και ένας Κούμαν απλά παρατηρητής στον πάγκο. 

Αλώστε δύο φορές ο Ρόναλντ το έχει πει δύο φορές σε δηλώσεις του, αλλά ορισμένοι δεν το  έχουν πάρει όσο σοβαρά θα έπρεπε:

Τι παραπάνω μπορώ να κάνω;

Barcelona 0-3 Juventus: result, summary and goals - AS.com

Την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο σφράγισε η Γιουβέντους, μετά το 3-0 στο Καμπ Νόου κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με οδηγό ποιον άλλον; Τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόνο ντέρμπι δεν ήταν η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους. Η «Η Κυρία» έκανε περίπατο 3-0 στο «Καμπ Νου» και ο Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε κατά κράτος τον Λιονέλ Μέσι 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε σε δύο πέναλτι και έφτασε τα 20 γκολ σε βάρος των Blaugrana εκ των οποίων τα 14 στο γήπεδό τους.

Σε δύσκολη θέση πλέον ο Κούμαν που οδηγεί τους «μπλαουγκράνα» από το κακό στο χειρότερο.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει μέσα στο μυαλό του ο Κούμαν για την νέα Μπαρτσελόνα, αλλά ελπίζουμε ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο χορτάρι στους φετινούς αγώνες της. Γιατί ότι και αν έχουμε δει είναι μέρα με την νύχτα ακόμα και από την ομάδα του Βαλβέρδε.

https://twitter.com/D9INE_FOREVER30/status/1336429756003184641

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ