Ιδιαίτερη τιμή για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Ο ίσως κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών θα έχει δικό του άγαλμα έξω από το Pittodrie Stadium. Η Αμπερντίν αποφάσισε να τιμήσει τον Σερ Άλεξ με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο. Τόσο για την προέλευση του από εκείνον τον τόπο. Όσο και για τα κατορθώματα τουστο ποδόσφαιρο. Οι τρεις […]

Ιδιαίτερη τιμή για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Ο ίσως κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών θα έχει δικό του άγαλμα έξω από το Pittodrie Stadium. Η Αμπερντίν αποφάσισε να τιμήσει τον Σερ Άλεξ με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο. Τόσο για την προέλευση του από εκείνον τον τόπο. Όσο και για τα κατορθώματα τουστο ποδόσφαιρο.

Οι τρεις τίτλοι στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα στον πάγκο της Αμπερντίν θα ήταν αρκετοί και από μόνοι τους. Συνοδευόμενοι από 4 κύπελλα και 1 κυπέλλου κυπελλούχων.

Ο θρύλος των πάγκων ήταν στο τιμόνι της Αμπερντίν από το 1978 έως το 1986. Πριν μετακομίσει στο Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ και την οδηγήσει στην κατάκτηση 38 τίτλων!

Μία επίδοση ρεκόρ. Ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζει κανείς. Το μεγαλείο της φυσιογνωμίας του Σερ Άλεξ είναι σεβαστό και αναγνωρίσιμο από όλους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ