Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με το φετινό Copa America δεν έχουν προηγούμενο. Υπενθυμίζουμε πως αρχικά θα το συνδιοργάνωναν Αργεντινή και Κολομβία,. ;Oμως αρχικά η δεύτερη αποσύρθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα, ενώ λίγο μετά αποσύρθηκαν και οι Αργεντινοί. Έτσι, η CONMEBOL σε μια ακατανόητη για πολλούς απόφαση αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση στη Βραζιλία. […]

Τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με το φετινό Copa America δεν έχουν προηγούμενο.
Υπενθυμίζουμε πως αρχικά θα το συνδιοργάνωναν Αργεντινή και Κολομβία,. ;Oμως αρχικά η δεύτερη αποσύρθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα, ενώ λίγο μετά αποσύρθηκαν και οι Αργεντινοί.

Έτσι, η CONMEBOL σε μια ακατανόητη για πολλούς απόφαση αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση στη Βραζιλία.

Η «χώρα του καφέ» μαστίζεται από την πανδημία με πάνω από 470.000 νεκρούς, ενώ είναι αντιμέτωπη και με τρίτο κύμα.
Τα 28 ματς της διοργάνωσης θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, όμως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πολλοί αστέρες της Βραζιλίας απειλούν με μποϊκοτάζ.
Το «Radio Gaucha» ανέφερε ότι οι παίκτες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές ομάδες καθυστέρησαν να πάνε στην προπόνηση της Πέμπτης, απαιτώντας μια συνάντηση με τους ιθύνοντες της CONMEBOL.
«Έχουν την άποψη τους και την εξέθεσαν στον πρόεδρο… και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα την πούνε και δημόσια. Γι’ αυτό λείπει ο αρχηγός μας ο Κασεμίρο» τόνισε ο προπονητής της “σελεσάο”, Τίτε.
Το Copa America είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Κυριακή 13/06, ενώ οι Βραζιλιάνοι αναμένεται να πάρουν την απόφαση τους μετά τα ματς με Εκουαδόρ και Παραγουάη για τα προκριματικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa América

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ