Το Ολντ Τράφορντ… παραλήρησε μετά το γκολ του Κριστιάνο και οι κερκίδες του ιστορικού γηπέδου σείστηκαν για χάρη του Κριστιάνο! Αυτό αναμένεται να το… ζήσουμε πολλές ακόμα φορές την φετινή σεζόν. Η αγάπη και η τρέλα των οπαδών της Μάντσεστερ για τον αγαπημένο του Ρονάλντο, είναι δεδομένη και την εκδηλώνουν με κάθε ευκαιρία. Και όχι […]

Το Ολντ Τράφορντ… παραλήρησε μετά το γκολ του Κριστιάνο και οι κερκίδες του ιστορικού γηπέδου σείστηκαν για χάρη του Κριστιάνο! Αυτό αναμένεται να το… ζήσουμε πολλές ακόμα φορές την φετινή σεζόν.

Η αγάπη και η τρέλα των οπαδών της Μάντσεστερ για τον αγαπημένο του Ρονάλντο, είναι δεδομένη και την εκδηλώνουν με κάθε ευκαιρία.

Και όχι άδικα! Καθώς ο Πορτογάλος συνέτριψε ακόμα ένα ρεκόρ, αφού πλέον είναι ο παίκτης με τα περισσότερα ματς στο Champions League.

Άφησε πίσω Ικέρ Κασίγιας 177, Τσάβι (157), Μέσι (149) και Ραούλ (142).

Μην ξεχνάμε ότι ο Πορτογάλος έχει και το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ.

Ήταν η βραδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο που εκτός το ρεκόρ, στις καθυστερήσεις χτύπησε τη Βιγιαρεάλ και έδωσε το τρίποντο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1).

Ενδεικτικό είναι πως αρκετοί από τους οπαδούς έμειναν για αρκετή ώρα στις εξέδρες, ακόμα και μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Βιγιαρεάλ!

Τριάντα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ που ήταν στις εξέδρες… τραγουδούσαν με υπερηφάνεια για το μεγάλο τους αστέρι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η σχέση του Πορτογάλου σούπερ σταρ με τους “κόκκινους διαβόλους” έχει περάσει σε… άλλο επίπεδο. Μια σχέση αγάπης που κρατούσε για πάντα και αναθερμάνθηκε με τον πλέον κινηματογραφικό τρόπο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ