Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το μεγάλο επίτευγμα του Ολλανδού.

Ένα μεγάλο όπλο της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να σπάσει ένα τεράστιο ρεκόρ. Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν σίγουρος ότι θα έβλεπε τα πολύ καλά στοιχεία που μπορεί να προσφέρει ο παγκόσμια ς κλάσης μεσοεπιθετικός της Τιάγκο Αλκάνταρα.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά και την περιπέτεια με τον covid-19 που του χάλασαν την πρώτη χρονιά του στην Premier League άρχισε να δείχνει αυτά που περιμένουν όλοι.

«Έχει υπέροχη οπτική και μπορεί να ρίξει τη μπάλα όπου θέλει, λίγο σαν παίκτης γκολφ, ένας παίκτης γκολφ παγκόσμιας κλάσης» αυτά ήταν λόγια του Κλοπ για τον ποδοσφαιριστή του, όταν οι περισσότεροι ήταν προβληματισμένοι μαζί του.

Κοντά στο πιο θρυλικό ρεκόρ του Champions League βρίσκεται ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ έχει στην κατοχή του το πιο «θρυλικό» ρεκόρ της ιστορίας του Champions League. Έχει κατακτήσει το Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες. Άγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το μεγάλο επίτευγμα του Ολλανδού, αν καταφέρει με τη φανέλα της Λίβερπουλ, αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης να σηκώσει το μεγάλο τρόπαιο για τρίτη φορά. Η πρώτη ήταν το 2011 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με την υπερομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η δεύτερη ήταν με την Μπάγερν το 2020, που ήταν και από τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Η μεγάλη ευκαιρία έφτασε για τον μεγάλο Τιάγκο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ