Για την 15η αγωνιστική έπαιξαν χθες στο Μπορούσια Παρκ η Γκλάντμπαχ με την Μπάγερν. Η πρωτοπόρος Μπάγερν υπέστη τη δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, 3-2 από τη Γκλάντμπαχ εκτός έδρας. Συνέβη μάλιστα κάτι σπάνιο, καθώς οι Βαυαροί προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με 2-0, όμως δέχθηκαν την ανατροπή και δεν μπόρεσαν στο φινάλε να πάρουν ούτε […]

Για την 15η αγωνιστική έπαιξαν χθες στο Μπορούσια Παρκ η Γκλάντμπαχ με την Μπάγερν. Η πρωτοπόρος Μπάγερν υπέστη τη δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα, 3-2 από τη Γκλάντμπαχ εκτός έδρας.

Συνέβη μάλιστα κάτι σπάνιο, καθώς οι Βαυαροί προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με 2-0, όμως δέχθηκαν την ανατροπή και δεν μπόρεσαν στο φινάλε να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Τελευταία φορά που η Μπάγερν προηγήθηκε 2-0 στο πρωτάθλημα και έχασε ήταν πριν από 9 χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2011!

Έχασε την ευκαιρία ο Φλικ

Εκτός της νίκης ο Φλικ που θα τον κρατούσε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, είχε ακόμα ένα λόγο για το τρίποντο. Ο Γερμανός τεχνικός κυνηγούσε ένα ρεκόρ του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος έφτασε πιο γρήγορα τους 100 βαθμούς στο γερμανικό πρωτάθλημα στην ιστορία του βαυαρικού συλλόγου.

Ο Καταλανός προπονητής έφτασε σε αυτό το κατόρθωμα σε 39 αγώνες μεταξύ του 2013 και του 2014. Ο Φλικ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν στις 3 Νοεμβρίου 2019, έχοντας συγκεντρώσει 97 βαθμούς με 31 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες με την χθεσινή και πέταξε το πουλάκι.

Ο Χάνσι Φλικ ξεκίνησε τη σεζόν ως βοηθός του Νίκο Κόβατς στην Μπάγερν Μονάχου. Τον Νοέμβριο του 2019, ο νυν τεχνικός της Μονακό απολύθηκε λόγω των κακών εμφανίσεων των Βαυαρών και ο Φλικ έγινε ο πρώτος προπονητής της ομάδας του Μονάχου.

Έκτοτε τα πράγματα πήγαν από το καλό στο καλύτερο για τον Γερμανό ο οποίος πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά με τον βαυαρικό σύλλογο. Μέσα σε λίγους μήνες κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο στη Γερμανία, αλλά και το Champions League.

Ο Χάνζι Φλικ πήρε τα πάντα με την Μπάγερν Μονάχου το 2020 (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League, Σούπερ Καπ Γερμανίας και Ευρώπης)
Αλλά του ξέφυγε το ρεκόρ του Πεπ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ