Ένας 19χρονος είναι αυτός που πήρε από το χέρι την άρρωστη Σάλκε και την οδήγησε στο φως της μετά από ένα χρόνο. Με δικό του χατ-τρικ ο Μαθιου Χόουπ έδωσε ελπίδα ξανά στους «βασιλικούς μπλε» Λίγες μόλις μέρες πριν συμπληρώσει έναν χρόνο ακριβώς (17 Ιανουαρίου) χωρίς νίκη στην Bundesliga κι ένα ματς πριν ισοφαρίσει το […]

Ένας 19χρονος είναι αυτός που πήρε από το χέρι την άρρωστη Σάλκε και την οδήγησε στο φως της μετά από ένα χρόνο. Με δικό του χατ-τρικ ο Μαθιου Χόουπ έδωσε ελπίδα ξανά στους «βασιλικούς μπλε»

Λίγες μόλις μέρες πριν συμπληρώσει έναν χρόνο ακριβώς (17 Ιανουαρίου) χωρίς νίκη στην Bundesliga κι ένα ματς πριν ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ της Ταζμάνια, και έβαλε τέλος σε μια από τις πιο μαύρες περιόδους της ιστορίας της. 

Nach 30 Spielen! Schalke beendete mit 4:0 über Hoffenheim Sieglos-Serie |  Tiroler Tageszeitung Online – Nachrichten von jetzt!

Μία νίκη-ανάσα πανηγύρισε η Σάλκε. Οι βασιλοί μπλε επικράτησαν 4-0 της Χόφενχαϊμ και πήραν την πρώτη τους νίκη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και τριάντα παιχνίδια που είχαν δώσει στο πρωτάθλημα χωρίς να κερδίσουν. Η τελευταία νίκη της Σάλκε πριν την επικράτηση επί της Χόφενχαϊμ ήταν στις 17/1/20 επί της Γκλάντμπαχ. Με αυτόν τον τρόπο έφτασαν τους επτά πόντους και είναι στην 17η θέση.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο 19χρονος Μάθιου Χόουπ που πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 42′, στο 57′ και στο 64′. Το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ πέτυχε ο Άμινε Χάριτ στο 79′.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ