Τι να μας πουν τα γατάκια της Σούπερ Λιγκ που τους τα χώνουμε κατά καιρούς για την ευκολία που αλλάζουν προπονητή. Εδώ ολόκληρη Σάλκε στο Γερμανικό πρωτάθλημα ( Μπουντεσλίγκα ) κάνει την 5η πρόσληψη τεχνικού για την σεζόν που τρέχουμε. Και ακόμα είναι Μάρτιος. Έχει μεγάλα περιθώρια να βελτιώσει το ρεκόρ της. Η Σάλκε ξεκίνησε […]

Τι να μας πουν τα γατάκια της Σούπερ Λιγκ που τους τα χώνουμε κατά καιρούς για την ευκολία που αλλάζουν προπονητή. Εδώ ολόκληρη Σάλκε στο Γερμανικό πρωτάθλημα ( Μπουντεσλίγκα ) κάνει την 5η πρόσληψη τεχνικού για την σεζόν που τρέχουμε. Και ακόμα είναι Μάρτιος. Έχει μεγάλα περιθώρια να βελτιώσει το ρεκόρ της.

Η Σάλκε ξεκίνησε το γαϊτανάκι των απολύσεων με τον προπονητή Ντέιβιντ Βάγκνερ αφού η ομάδα του δέχθηκε 11 γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα 2020/21. Ακολούθησαν οι  Μάνουελ Μπάουμ και ο υπηρεσιακός Χουμπ Στέφενς, αφού δεν είδαν προκοπή μετά ήρθε ο τέταρτος προπονητής της σεζόν  Κρίστιαν Γκρος, αλλά και πάλι τζίφος. Πάνε λοιπόν στον πέμπτο και ο εκλεκτός είναι ο Γραμμόζης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της σημερινής «Bild», ο πρώην προπονητής της Ντάρμσταντ ήταν μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τους «βασιλικούς μπλε» από νωρίς μέσα στη σεζόν (είχε περάσει και από διαδικασία συνέντευξης), ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με τον γερμανικό σύλλογο να επιλέγει λύσεις με μεγαλύτερη εμπειρία, έτσι ώστε να αλλάξει η μοίρα της ομάδας, η οποία πάει ολοταχώς προς τον υποβιβασμό.

Εν τέλει, ο… γάμος φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού η διοίκηση της Σάλκε πλέον είναι αποφασισμένη να του δώσει το χρίσμα, έχοντας αποδεχθεί ότι η φετινή σεζόν σώζεται μόνο με θαύμα, οπότε πρέπει να αρχίσει το χτίσιμο της άμεσης επανόδου στην Bundesliga.

Ο Έλληνας τεχνικός έχοντας μια εκπληκτική παρουσία στην Ντάρμσταντ και στην Zweiteliga, είχε αποφασίσει να περιμένει και όπως όλα δείχνουν δικαιώθηκε, καθώς δεν θα πάρει μόνο εμπειρία από την Bundesliga, αλλά θα αναλάβει και την ευθύνη «χτισίματος» ενός τεράστιου για τον γερμανικό ποδόσφαιρο συλλόγου.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι