Όλοι οι καλοί χωράνε στην προσπάθεια παραμονής για την Σάλκε. Ακόμα και ο 37χρονος πρώην δικό της παιδί Κλάας-Γιαν Χούντελααρ. Γιατί μήπως έχει και καλύτερο; Λίγες μόλις μέρες πριν συμπληρώσει έναν χρόνο ακριβώς (17 Ιανουαρίου) χωρίς νίκη στην Bundesliga κι ένα ματς πριν ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ της Ταζμάνια, και έβαλε τέλος σε μια από […]

Όλοι οι καλοί χωράνε στην προσπάθεια παραμονής για την Σάλκε. Ακόμα και ο 37χρονος πρώην δικό της παιδί Κλάας-Γιαν Χούντελααρ. Γιατί μήπως έχει και καλύτερο;

Λίγες μόλις μέρες πριν συμπληρώσει έναν χρόνο ακριβώς (17 Ιανουαρίου) χωρίς νίκη στην Bundesliga κι ένα ματς πριν ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ της Ταζμάνια, και έβαλε τέλος σε μια από τις πιο μαύρες περιόδους της ιστορίας της. 

Επιστρατεύει όλα τα παλιά της χαρτιά η Σάλκε για να σώσει την χρονιά, και μετά την επιστροφή του Σιντ Κολάσινατς, εξετάζουν και την απόκτηση του Κλάας-Γιαν Χούντελααρ!

Ο 37χρονος επιθετικός, που είχε μετρήσει 126 γκολ σε 240 αγώνες με τους «βασιλικούς μπλε» μεταξύ 2010 και 2017, αναμένεται να αποσυρθεί το προσεχές καλοκαίρι όμως οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου τον θέλουν για τους επόμενους μήνες, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθειά τους για την παραμονή στη Bundesliga.

Klaas-Jan Huntelaar set for new Schalke deal amid Liverpool and Arsenal interest reports Der Westen - Mirror Online

Γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Γιόχεν Σνάιντερ, ταξίδεψε αυτές τις μέρες στο Άμστερνταμ προκειμένου να μεταφέρει στον πολύπειρο φορ τις σκέψεις των ανθρώπων του συλλόγου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αν ο Χούντελααρ είναι θετικός.

Από τότε που έφυγε από το Γκελσενκίρχεν, ο Ολλανδός αγωνίζεται στον Άγιαξ, έχοντας έκτοτε 51 τέρματα σε 120 συμμετοχές.

Νίκη μετά από ένα χρόνο και τα πρώτα χαμόγελα παραμονής

Ένας 19χρονος είναι αυτός που πήρε από το χέρι την άρρωστη Σάλκε και την οδήγησε στο φως της μετά από ένα χρόνο. Με δικό του χατ-τρικ ο Μαθιου Χόουπ έδωσε ελπίδα ξανά στους «βασιλικούς μπλε»

Μία νίκη-ανάσα πανηγύρισε η Σάλκε. Οι βασιλοί μπλε επικράτησαν 4-0 της Χόφενχαϊμ και πήραν την πρώτη τους νίκη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και τριάντα παιχνίδια που είχαν δώσει στο πρωτάθλημα χωρίς να κερδίσουν. Η τελευταία νίκη της Σάλκε πριν την επικράτηση επί της Χόφενχαϊμ ήταν στις 17/1/20 επί της Γκλάντμπαχ. Με αυτόν τον τρόπο έφτασαν τους επτά πόντους και είναι στην 17η θέση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ