Σε ισοβαθμία ο Κλοπ υπερίσχυσε του Φλικ στην βράβευση για τον προπονητή της χρονιάς. Αλλά τελικά η απόφαση ήταν εναντίον της πλειονότητας του κόσμου που ήθελε τον προπονητή της Μπάγερν να κερδίζει το βραβείο. Ο Χάνσι Φλικ ξεκίνησε τη σεζόν ως βοηθός του Νίκο Κόβατς στην Μπάγερν Μονάχου. Τον Νοέμβριο του 2019, ο νυν τεχνικός […]

Σε ισοβαθμία ο Κλοπ υπερίσχυσε του Φλικ στην βράβευση για τον προπονητή της χρονιάς. Αλλά τελικά η απόφαση ήταν εναντίον της πλειονότητας του κόσμου που ήθελε τον προπονητή της Μπάγερν να κερδίζει το βραβείο.

Ο Χάνσι Φλικ ξεκίνησε τη σεζόν ως βοηθός του Νίκο Κόβατς στην Μπάγερν Μονάχου. Τον Νοέμβριο του 2019, ο νυν τεχνικός της Μονακό απολύθηκε λόγω των κακών εμφανίσεων των Βαυαρών και ο Φλικ έγινε ο πρώτος προπονητής της ομάδας του Μονάχου.

Squawka News on Twitter: "OFFICIAL: Jurgen Klopp and Hansi Flick were tied on points at 24. However, due to more votes from national coaches, Jurgen Klopp was named as the winner of #

Έκτοτε τα πράγματα πήγαν από το καλό στο καλύτερο για τον Γερμανό ο οποίος πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά με τον βαυαρικό σύλλογο. Μέσα σε λίγους μήνες κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο στη Γερμανία, αλλά και το Champions League.

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ βοήθησε τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια.

Ο Χάνζι Φλικ πήρε τα πάντα με την Μπάγερν Μονάχου το 2020 (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League, Σούπερ Καπ Γερμανίας και Ευρώπης), αλλά είδε την… πλάτη του Γιούργκεν Κλοπ στα βραβεία «The Best» της FIFA.

Ναι μεν στο κομμάτι των scoring points οι δύο προπονητές ήταν ισόβαθμοι με 24, ωστόσο, οι περισσότεροι ψήφοι υπέρ του Γερμανού από τους προπονητές των εθνικών ομάδων, του χάρισαν το βραβείο.

Ο Κλοπ είχε περισσότερες ψήφους σε επίπεδο προπονητών και αρχηγών ομάδων, ενώ ο Φλικ είχε την υπεροχή στις ψήφους από τα Media…Γιατί στην συνείδηση του κόσμου ο προπονητής της Μπάγερν ήταν ο νικητής. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ