Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, και με μεγάλη συμβολή στα δρώμενα της Ελληνικής κοινωνίας που είναι ένα μεγάλο κομμάτι της. Κάθε ποδοσφαιριστής που φοράει την φανέλα αυτής της θρυλικής ομάδας θα πρέπει να συμπεριφέρεται και ανάλογα. Αλλά… Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο με μυαλό μικρού παιδιού σε μια μεγάλη ομάδα, δεν γίνεται. Μπρούνο, Λάζαρ […]

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, και με μεγάλη συμβολή στα δρώμενα της Ελληνικής κοινωνίας που είναι ένα μεγάλο κομμάτι της. Κάθε ποδοσφαιριστής που φοράει την φανέλα αυτής της θρυλικής ομάδας θα πρέπει να συμπεριφέρεται και ανάλογα. Αλλά…

Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο με μυαλό μικρού παιδιού σε μια μεγάλη ομάδα, δεν γίνεται.

Μπρούνο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Ρούμπεν Σεμέδο ήταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που πήγαν να παρτάρουν εν μεσώ καραντίνας σε πάρτι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Το πάρτι διοργάνωσε 24χρονη γυναίκα, στο roof garden ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού. Το περιστατικό συνέβη μετά την άφιξη της πειραϊκής ομάδας στην Αθήνα από το Ηράκλειο, όπου είχε μεταβεί για το χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Το χρονικό του κορονοπάρτι

Πάρτι σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού διοργάνωσε το βραδύ της Κυριακής ομάδα ατόμων αγνοώντας το απαγορευτικό που έχει τεθεί σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου για την προστασία από τον κορονοϊό.

Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας όπου στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν… 31 άτομα, και άρχισαν να “κερνάνε” πρόστιμα.  Βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας ενώ συνελήφθη 24χρονη Ελληνίδα ως διοργανώτρια του πάρτι στην οποία βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, στους παίκτες επιβλήθηκε πρόστιμο από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο περί τις 02:30 τα ξημερώματα ύστερα από καταγγελία πολίτη, ενώ η διοργανώτρια συνελήφθη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον «κορωνο-πάρτι» | ΠΑΟΚ Ποδόσφαιρο | PAOK24

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της σε συγκέντρωση την Κυριακή το βράδυ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σε όλον τον κόσμο η είδηση 

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση της παρουσίας παικτών του Ολυμπιακού στο κορονοπάρτι που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών ενώ τόνισε ότι θα τιμωρηθούν για αυτή τους την πράξη.

Η παρουσία του Ρούμπεν Σεμέδο στο συγκεκριμένο πάρτι δεν πέρασε απαρατήρητη από τα πορτογαλικά ΜΜΕ που αναφέρθηκαν λεπτομερώς στο συγκεκριμένο θέμα.

«Τιμωρήθηκε από τον Ολυμπιακό για τη μη τήρηση των νόμων σχετικά με τον Covid» αναφέρεται μεταξύ άλλων στα δημοσίευματα ενώ συνεχίζουν: «Η ελληνική ομάδα είναι στο ίδιο group με την Πόρτο στο Champions League και οι παίκτες της ήταν σε πάρτι με 30 άτομα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ