Υπάρχει μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου του Άρη με κάτι ονόματα που από “σύμπτωση” είχαν μεγάλη σχέση με τον ΠΑΟΚ. Πρώτα ο Ουάρντα και τώρα ο Πρίγιοβιτς. Φυσικά και ο Αιγύπτιος αλλά και ο Σέρβος δεν θα πάνε στον Άρη, και στο τέλος θα φανεί μια μεταγραφική ήττα για τον Καρυπίδη. Αλλά το παραμύθι δεν […]

Υπάρχει μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου του Άρη με κάτι ονόματα που από “σύμπτωση” είχαν μεγάλη σχέση με τον ΠΑΟΚ. Πρώτα ο Ουάρντα και τώρα ο Πρίγιοβιτς. Φυσικά και ο Αιγύπτιος αλλά και ο Σέρβος δεν θα πάνε στον Άρη, και στο τέλος θα φανεί μια μεταγραφική ήττα για τον Καρυπίδη. Αλλά το παραμύθι δεν έχει δράκο τελικά.

Δηλαδή ο Μπέος θα πουλήσει στον Καρυπίδη και θα γράψει κανονικά τον Σαββίδη, και ο Πρίγιοβιτς που όλη μέρα στάζει μελί για τον ΠΑΟΚ, και παίρνει 4 χαρτιά από τους Άραβες, θα έρθει στον Άρη. Ούτε ο Σπίλμπεργκ δεν θα μπορούσε να γράψει τέτοιο σενάριο. 

Οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε για γνωστό ΠΑΣΤΕΛΩΤΗ αξίας που το όνομα του θα προκαλέσει αίσθηση. Και θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη το αφεντικό της ομάδας. Και ο Γκερέρο είναι η ενναλακτική. Κάντε λίγο υπομονή, μέχρι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να πέσει λίγο ακόμα, και το ΜΠΑΜ είναι έτοιμο.

Συνεχίζει την τρελή πορεία ο  Άρης και με την φόρα που έχει πάρει ο μεγάλος παράγοντας της ΠΑΕ μαζί με τον κόσμο ζει και αυτός το όνειρο του. Γιατί τελικά η πρωτιά μετράει για τον φετινό Άρη! Ο ΑΡΗΣ την φετινή χρονιά παίζει για το ραντεβού με την ιστορία του. Ο Καρυπίδης το πιστεύει! Και μάλιστα ακράδαντα.

Καρυπίδης: «Με πολλή αγάπη στον φίλο μου τον Αλέξη»

Οι «κίτρινοι» θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο φινάλε του πρωταθλήματος και γι’ αυτό θα επιχειρήσουν να ενισχύσουν τον Ιανουάριο ακόμη περισσότερο το ήδη εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουν. Η ανάγκη των ανθρώπων του Αρη να αρχίσουν να ψάχνουν για σέντερ-φορ προέκυψε από την πενιχρή προσφορά του Κρίστιαν Λόπεθ. Μόνο με τον Μάνο έχει μείνει. Καλός και άγιος αλλά για μεγαλεία και σεντόνια, δεν μπορεί να πάρει πάνω του την ομάδα του Μάντζιου. Χρειάζεται δίπλα του ένα παστελώτη δολοφόνο.

Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο κινδυνεύει ο Ματέο Γκαρσία καθώς ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ήταν αδικαιολογήτως απών από τη σημερινή (27/12) προπόνηση του Άρη!

Στόχος του Άρη είναι να γίνουν  στοχευμένες προσθήκες και όχι απλά για να γίνουν. Στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανό να υπάρξει και μια περαιτέρω ελάφρυνση του ρόστερ, όπως έγινε πρόσφατα με τον Φαμπιάν Έμαν που αποχώρησε πρόσφατα.

 Γκερέρο λένε, αλλά σας λέμε. Δεν είναι αυτός για τον Άρη. ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ