Στις 28 Ιανουαρίου θα γίνει 30 ετών. Και όμως, ο Τζον Μπράουν είναι ρούκι στη EuroLeague. Και τι ρούκι! Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της χρονιάς στη διοργάνωση και πλέον, μετά από τα 10 κλεψίματα που μέτρησε στα τελευταία δύο παιχνίδια της Ούνικς Καζάν (πέντε απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πέντε απέναντι […]

Στις 28 Ιανουαρίου θα γίνει 30 ετών. Και όμως, ο Τζον Μπράουν είναι ρούκι στη EuroLeague. Και τι ρούκι!

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της χρονιάς στη διοργάνωση και πλέον, μετά από τα 10 κλεψίματα που μέτρησε στα τελευταία δύο παιχνίδια της Ούνικς Καζάν (πέντε απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πέντε απέναντι στην Αναντολού Εφές), οδεύει ολοταχώς για ένα απίθανο ρεκόρ καθώς απειλεί τον Μανού Τζινόμπιλι.

Ο Μπράουν έχει 2.72 κλεψίματα σε 18 αγώνες στην καριέρα του στη EuroLeague, με τον Τζινόμπιλι να έχει τον καλύτερο μέσο όρο, με 2.77 κλεψίματα ανά αγώνα σε 44 παιχνίδια.

Δεύτερος είναι με 2.53 κλεψίματα ο Αμερικανός πρώην παίκτης της Παρτίζα, της Ρίτας και της Μπασκόνια, Φρεντ Χάουζ (σε 62 ματς) και τρίτος ο Αμερικανός πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε και της Νάπολι, Τζεφ Τρεπάνιερ (σε 33 ματς).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ούνικς Καζάν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ