Ο Έλληνας διεθνής γκάρντ των «ερυθρολεύκων» πριν αναχωρήσει για το μεγάλο ραντεβού στο Βελιγράδι μίλησε για την πίεση του Final 4.

O Κώστας Σλούκας βρίσκεται στα καλύτερά του με τον Ολυμπιακό.  Ο Έλληνας διεθνής γκάρντ των «ερυθρολεύκων» πριν αναχωρήσει για το μεγάλο ραντεβού στο Βελιγράδι μίλησε για την πίεση του Final 4.

«Είναι μεγάλη επιτυχία για μας που βρισκόμαστε εδώ. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, με τον κόσμο μας. Η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα και πρωταθλήτρια, αλλά θα προσπαθήσουμε. Έχουμε καλές πιθανότητες να παλέψουμε και να βρεθούμε στον τελικό. Έχω την ίδια πίεση όπως σε κάθε Final 4. Είναι μεγάλη επιτυχία που είμαστε στην τετράδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν… καλοβλέπουμε τον τελικό. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι μπορεί να μην έχουμε ξανά μια τέτοια ευκαιρία. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε».

 «Ο κόσμος μας, μας βοήθησε πολύ, είναι υποστηρικτικός. Είναι συγκλονιστικό το χειροκρότημα που πήραμε μετά το χαμένο Game 2 με τη Μονακό. Ελπίζω να είναι το ίδιο υποστηρικτικός και στο Βελιγράδι. Το πρώτο μου όνειρο έγινε πράξη, ελπίζω να έρθει και η κούπα και να γίνει και το δεύτερο όνειρό μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ