Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή (20/8). Ο Γάλλος πρώην παίκτης της Βιλερμπάν είχε ειδική άδεια από τους Πειραιώτες, καθώς αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Τόκιο. Μάλιστα, οι «τρικολόρ» έφτασαν μέχρι το ασημένιο μετάλλιο. Ο Φαλ, λοιπόν, έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό της νέας […]

Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή (20/8).
Ο Γάλλος πρώην παίκτης της Βιλερμπάν είχε ειδική άδεια από τους Πειραιώτες, καθώς αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο Τόκιο. Μάλιστα, οι «τρικολόρ» έφτασαν μέχρι το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Φαλ, λοιπόν, έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό της νέας ομάδας του και αναμένεται να πάει κανονικά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα γίνει στη Βουλγαρία.

Παρά το γεγονός πως πέρσι έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague. Κάθε άλλο παρά… αγχωμένος ήταν!

Προσαρμόστηκε άμεσα και ήταν εντυπωσιακά αποτελεσματικός. Ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 8.8 πόντους, με το εκπληκτικό 70.1% (!) στα δίποντα (103/147 προσπάθειες). Σε όλα αυτά προσθέστε 5.5 ριμπάουντ (τα 2.3 επιθετικά), το εξαιρετικό 1.8 ασίστ ανά παιχνίδι αλλά και σχεδόν 1 μπλοκ ανά παιχνίδι. Και όλα αυτά σε 22 λεπτά συμμετοχής μέσον όρο. Κορυφαία του εμφάνιση εκείνη η… προσωπική του ραψωδία στο Βερολίνο, όταν διέλυσε την Άλμπα με 25 πόντους (10/12 δίποντα), 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ