Ψήφο εμπιστοσύνης φαίνεται να έχει πάρει ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Παναθηναϊκός παρά τα αρνητικά αποτελέσματα θα συνεχίσει να έχει στο τιμόνι του τον Έλληνα τεχνικό. Ο οποίος όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ κλήθηκε να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα. Με την πίεση να αυξάνεται συνεχώς. Η φετινή χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για […]

Ψήφο εμπιστοσύνης φαίνεται να έχει πάρει ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Παναθηναϊκός παρά τα αρνητικά αποτελέσματα θα συνεχίσει να έχει στο τιμόνι του τον Έλληνα τεχνικό. Ο οποίος όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ κλήθηκε να αλλάξει τα κακώς κείμενα στην ομάδα. Με την πίεση να αυξάνεται συνεχώς.

Η φετινή χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τους “πράσινους” που απειλούνται με πρόωρη λήξη της ευρωπαϊκής τους πορείας. Καθώς μένουν ολοένα και πιο πίσω από τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας.

Παράλληλα οι παίκτες του “Τριφυλλιού” δεν έχουν πείσει ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρά τις νίκες που έχουν σημειώσει.

Όλα αυτά συνηγορούν σε αλλαγές.

Αλλαγές τόσο τακτικά και σε σχεδιασμό. Όσο και σε πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη “μαυρη λίστα” και αναμένεται να πάρει σκούπα άμεσα για ορισμένους.

Το ρολόι πιέζει και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ταρακούνημα.

Για να δούμε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ