Πολύ σημαντική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ. Μετά το κακό ξεκίνημα του σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα ήθελε την επιστροφή του στις νίκες. Οι “πράσινοι” προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα της σεζόν στο Μονακό και “καίγονται” για νίκη σήμερα. Από την άλλη πλευρά οι αντίπαλοι τους προέρχονται από νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στην πρεμιέρα. […]

Πολύ σημαντική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ. Μετά το κακό ξεκίνημα του σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα ήθελε την επιστροφή του στις νίκες.

Οι “πράσινοι” προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα της σεζόν στο Μονακό και “καίγονται” για νίκη σήμερα. Από την άλλη πλευρά οι αντίπαλοι τους προέρχονται από νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στην πρεμιέρα.

Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ 91 – 87

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκίνησε τον αγώνα με Μέικον – Σαντ Ρος – Παπαπέτρου – Γουάιτ – Φλόιντ. Η Φενέρμπαχτσε με Χένρι, Σαγιόκ, Πιέρ, Βέσελι και Μπούκερ.

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερο σερί ματς παρουσιάζει αδυναμία να βρει αξιόπιστες λύσεις για σκορ με συνέπεια από την περιφέρεια. Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε μάζευε αρκετά ριμπάουντ, και η Ελληνική ομάδα πλήρωνε την αστοχία της.

Παρόλα αυτά ήταν ανταγωνιστικός σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε κυρίως από την μαχητικότητα των παιχτών του να είναι κοντά στο σκορ και να διεκδικεί την νίκη. Η Φενέρ συνολικά ήταν καλύτερη ομάδα στο παρκέ.  Με ξεσπάσματα δικά της έπαιρνε διαφορές μέχρι και δέκα πόντους. Αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο δεν άντεξε την πίεση των πρασίνων.

Ο Νέντοβιτς ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που οι πράσινοι παρέμειναν γερά στο κόλπο της νίκης. Ειδικά στην 4η περίοδο τον είχε πάρει από το χέρι. Η επιλογή του Πρίφτη με την τριάδα Μέικον – Νέντοβιτς – Παπαπέτρου στην περιφέρεια, του έδωσε αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα.

Οι ομάδες δεν είχαν να δώσουν φάουλ στο τελευταίο 1,5 λεπτό.

Μίλησε ο Βέσελι που με δύο σερί καρφώματα έφεραν τη Φενέρμπαχτσε σε θέση ισχύος. Κατάφερε να ξεφύγει με πέντε πόντους στο τελευταίο λεπτό. Οι ομάδες δεν είχαν να δώσουν φάουλ.

Τελικά στα τελευταία δευτερόλεπτα με πιο καθαρό μυαλό ο Παναθηναϊκός και εύστοχος από τις βολές πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ειδικά για ψυχολογικούς λόγους και να ξαναβρεί την ηρεμία της η ομάδα του Πρίφτη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – 24/39 δίποντα, 6/28 τρίποντα, 25/27 βολές, 33 ριμπάουντ (21 αμυντικά + 12 επιθετικά). 16 ασίστ, 7 κλεψίματα, 11 λάθη, 2 μπλοκ.

(Πρίφτης): Πέρι 9 (2), Μέικον 13 (0/3 τρίποντα, 4 ασίστ, 1 λάθος), Παπαγιάννης 2, Παπαπέτρου 14 (4/7 δίποντα. 1/5 τρίποντα, 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Κασελάκης, Γουάιτ 12 (1/4 τρίποντα, 9 ριμπάουντ). Φλόιντ 8, Νέντοβιτς 20 (3/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 11/11 βολές), Έβανς 7 (1), Μαντζούκας, Σαντ Ρος 6.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα.

https://www.youtube.com/watch?v=3MkJp0SQ_u0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ