Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πολύ ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία και απόδοση του Μουσταφά Φαλ. 

Ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πολύ ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία και απόδοση του Μουσταφά Φαλ.

Ο Φαλ θα παραμείνει στο λιμάνι τουλάχιστον μέχρι το 2025, καθώς υπογράφηκε η πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τον Γάλλο διεθνή.

Ο Γάλλος σέντερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Ως τώρα είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του Πειραιά. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο 30χρονος «γίγαντας» είναι διετές, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να τον δεσμεύσει για δύο επιπλέον χρόνια.

Ο Φαλ θα έχει ένα buy out για ΝΒΑ μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία το καλοκαίρι. Ενώ, οι αποδοχές του θα είναι αυξημένες σε σχέση με την τρέχουσα σεζόν.

Ο 30χρονος Γάλλος ψηλός έχει φέτος 8 πόντους (66% στα δίποντα), 4,9 ριμπάουντ, 1 τάπα και 12,1 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο στην EuroLeague. Ενώ, στην Stoiximan Basket League  έχει 8.7 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1/7 ασίστ και 0.8 κοψίματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ