«γη και ύδωρ» στον Ντίνο Μήτογλου – Ο Ολυμπιακός όσο ζει ελπίζει, δεν λένε; Μιλάμε για την πορεία του στην Ευρωλίγκα, που κρατάει ακόμα αναμμένο το κερί. Έστω και να τρεμοσβήνει. Αλλά το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση της ομάδας για την νέα χρονιά.  Ο σκελετός υπάρχει και με 2-3 καλές κινήσεις μπορεί να ξαναβρεθεί […]

«γη και ύδωρ» στον Ντίνο Μήτογλου – Ο Ολυμπιακός όσο ζει ελπίζει, δεν λένε; Μιλάμε για την πορεία του στην Ευρωλίγκα, που κρατάει ακόμα αναμμένο το κερί. Έστω και να τρεμοσβήνει. Αλλά το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση της ομάδας για την νέα χρονιά. 

Ο σκελετός υπάρχει και με 2-3 καλές κινήσεις μπορεί να ξαναβρεθεί στον αφρό του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Τα δεδομένα για Μήτογλου

Μεγάλη αδυναμία τον Ντίνο Μήτογλου έχουν οι Αγγελόπουλοι, και ετοιμάζονται για την κίνηση τους. Ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει κάνει πολύ καλή χρονιά και έχει ανεβάσει τις μετοχές του κατακόρυφα. 

Το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό τελειώνει το καλοκαίρι και σε λίγο θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μπορεί ο ίδιος παίχτης να δηλώνει ότι είναι ευχαριστημένος με την ομάδα του.  Όπως επίσης ότι μόνο μια πρόταση από ΝΒΑ μεριά θα τον έκανε να σκεφτεί την φυγή του από το πράσινο στρατόπεδο. 

Αλλά ξέρουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις παίζουν πολύ παράγοντες ρόλο. 

Οι Αγγελόπουλοι έχουν ήδη στείλει μήνυμα προς την πλευρά του παίχτη.  Να κρατήσουμε ότι εκπροσωπείται από τον Νίκο Λώτσο που είναι ο μάνατζερ και στον ερυθρόλευκο Σάσα Βεζένκοφ. 

Που ποντάρει ο Ολυμπιακός;

Και μπορεί όπως λογικό είναι η ομάδα που ήδη βρίσκεται να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχουν πάντα τα χρήματα, και οι προοπτικές. Όσον αφορά τα χρήματα σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αρκετά περισσότερα από τα χρήματα που σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του.  Στο θέμα της προοπτικής, μόλις γίνουν γνωστά τα δύο ονόματα που θα κάνουν μεγάλο κλικ και θα δώσουν στον Ολυμπιακό την δυνατότητα να αλλάξει επίπεδο, τότε θα το δει διαφορετικά.

Τα περί αιώνιον αντιπάλων είναι θέμα να χουμε να λέμε, αφού πολλες φορές παίχτες έχουν αλλάξει στρατόπεδο, με τελευταίο τον Παπαπέτρου.

Ο μοναδικός παράγοντας που μπορεί να βάλει πάγο στα όνειρα των ανθρώπων του Ολυμπιακού να ντύσουν στα κόκκινα τον πράσινο άσο, είναι μια δελεαστική πρόταση από το ΝΒΑ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ