O δάσκαλος της προπονητικής και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση – βόμβα για λίγκες όπως η Ευρωλίγκα. Σε συνέντευξη στη γαλλική «L’ Equipe» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο απαιτητικό πρόγραμμα των ομάδων. Που συμμετέχουν σε «κλειστές» διοργανώσεις, όπως της FIBA και της Euroleague. Ζητώντας να βρεθεί άκρη για αυτή την κατάσταση. […]

O δάσκαλος της προπονητικής και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση – βόμβα για λίγκες όπως η Ευρωλίγκα.

Σε συνέντευξη στη γαλλική «L’ Equipe» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο απαιτητικό πρόγραμμα των ομάδων. Που συμμετέχουν σε «κλειστές» διοργανώσεις, όπως της FIBA και της Euroleague. Ζητώντας να βρεθεί άκρη για αυτή την κατάσταση.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός της Παρτιζάν:

«Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια με τα παράθυρα και τις ομάδες. Πρέπει να συζητηθεί το πρόγραμμα, καθώς και ο αριθμός των ομάδων σε κάθε διοργάνωση. Είναι απαραίτητο οι ομάδες που συμμετέχουν σε μια κλειστή λίγκα να μπορούν να πάρουν μέρος μόνο στα πλέι οφ των πρωταθλημάτων των χωρών τους, ούτως ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον από χορηγούς και τηλεοπτικά δικαιώματα».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ