Η εντυπωσιακή σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ αναδείχθηκε MVP μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στο Final 4 της Euroleague στο Βελιγράδι.

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ των Πειραιωτών πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση πετυχαίνοντας 18 πόντους και βάζοντας και εκείνος το χεράκι του για την νίκη των γηπεδούχων με 94-88. Ο ΜακΚίσικ γνώρισε φυσικά την αποθέωση από το φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακό αλλά και από τη σύζυγό του, η οποία δεν λείπει ποτέ από κοντά του.

Η Μπερίλ ΜακΚίσικ ήρθε μαζί με τον σύζυγό της στους Πειραιώτες από την Μπεσίκτας το καλοκαίρι και έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Η αρχή έγινε το περασμένο Δεκέμβριο, όταν μετά την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έγραψε στο twitter. Είμαι τόσο γ@@@μημένα περήφανη για τον άντρα μου». Από εκεί ξεκίνησε και η λατρεία για την Αμερικανίδα με καταγωγή από την Τουρκία.

Η Μπερίλ μετά το τέλος του ματς στο ΣΕΦ δεν παρέλειψε να φωτογραφεί με τον Κέβιν Ντουράντ που κόσμησε με την παρουσία του το γήπεδο των «ερυθρολεύκων». Είναι πολύ ενεργή στα social media καθώς διαθέτει λογαριασμούς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται στιγμές με τους ακόλουθούς της. Μάλιστα το ζευγάρι προσφέρει και μικρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους, όπως αυτά που έχουν ανεβάσει τον τελευταίο καιρό στο vlog τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ