Μεγάλο αφιέρωμα στον θρύλο της Euroleague, Βασίλη Σπανούλη έκανε λιθουανική ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην τεράστια επίδραση που είχε στο παιχνίδι των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Στη Λιθουανία λοιπόν και συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα basketnews.com έκανε ειδική μνεία στην καριέρα του Σπανούλη με ένα εντυπωσιακό δεκάλεπτο βίντεο. Σ΄αυτό τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, […]

Μεγάλο αφιέρωμα στον θρύλο της Euroleague, Βασίλη Σπανούλη έκανε λιθουανική ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην τεράστια επίδραση που είχε στο παιχνίδι των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Στη Λιθουανία λοιπόν και συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα basketnews.com έκανε ειδική μνεία στην καριέρα του Σπανούλη με ένα εντυπωσιακό δεκάλεπτο βίντεο. Σ΄αυτό τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσο και ο Λούκα Ντόντσιτς μιλούν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ακόμα στο βίντεο της  ιστοσελίδας γίνεται εκτενής αναφορά και στην καριέρα του. Από το ξεκίνημά του στο Μαρούσι, την επιλογή του Παναθηναϊκού, το πέρασμά του από τους Ρόκετς. Οπως επίσης, και την μεταγραφή του  Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Όπου έγραψε ιστορία, μαζί φυσικά με τις προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες του. Όπως και με την Εθνική ομάδα, όπου έχει κατακτήσει το Ευρωμπάσκετ, αλλά και τη δεύτερη θέση στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας το 2006.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ