Γκασόλ και Γιασικεβίτσιους υπήρξαν συμπαίκτες στους «μπλαουγκράνα» την περίοδο 2000/01, ενώ την προηγούμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του Λιθουανού ολοκλήρωσε την καριέρα του.

Ο θρύλος του ισπανικού μπάσκετ Πάου Γκασόλ μίλησε στην Mundo Deportivo λίγο την παρουσίαση μίας ακόμη… έκδοσης του camp του. Μεταξύ άλλων, ως ambassador της Μπαρτσελόνα, κλήθηκε να μιλήσει για τα έργα και τις… ημέρες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της ομάδας της Βαρκελώνης.

Γκασόλ και Γιασικεβίτσιους υπήρξαν συμπαίκτες στους «μπλαουγκράνα» την περίοδο 2000/01, ενώ την προηγούμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του Λιθουανού ολοκλήρωσε την καριέρα του.

«Στα αθλήματα κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες χάνεις… Είναι σαφές ότι στην περίπτωση της Μπάρτσα, έχοντας τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο της EuroLeague και της ACB, με την ομάδα που είχε, περίμενε να έχει κερδίσει τουλάχιστον έναν από αυτούς τους δύο τίτλους.

Μου φαίνεται σπουδαίος ανταγωνιστής, νομίζω ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά πρέπει επίσης να επικρίνει τον εαυτό του και να δει πώς μπορεί να βελτιωθεί για να ηγηθεί και να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του» ήταν τα πρώτα λόγια του Πάου Γκασόλ για τον Σάρας, που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως θα ήθελε να δει τον Σάρας για πολλά χρόνια στην ομάδα και του ευχήθηκε ως φίλος, ως φαν και ως ambassador να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους κόουτς του κλαμπ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ισπανία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ