Το μπασκετικό θέαμα δεν σταματάει εδώ! Μετά το Eurobasket ανδρών έρχεται το Μουντομπάσκετ στις γυναίκες με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη!

Το μπασκετικό θέαμα δεν σταματάει εδώ! Μετά το Eurobasket ανδρών έρχεται το Μουντομπάσκετ στις γυναίκες με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στα ύψη!

Η παγκόσμια γιορτή του μπάσκετ θα διεξαχθεί στην Ωκεανία και την Αυστραλία. Η διοργάνωση γίνεται πολύ απαιτητική καθώς η FIBA αποφάσισε τη μείωση των ομάδων που βρίσκονται στην τελική φάση!

Από 16 οι χώρες έγιναν 12 και το επίπεδο ανεβαίνει αφού θα βρίσκονται εκεί οι καλύτεροι! Το Μουντομπάσκετ γυναικών επανέρχεται 4 χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση στην Ισπανία όπου θριάμβευσε η Team USA.

Ότι ισχύει στους άνδρες ισχύει και στις γυναίκες για το πρώτο φαβορί σε ένα παγκόσμιο τουρνουά. Οι Αμερικανίδες έχουν πάντα το πλεονέκτημα λόγω ταλέντου και αθλητικότητας και αυτό ίσως συμβεί και τώρα!

Στην Αυστραλία το μπάσκετ γυναικών είναι αρκετά διαδεδομένο με τα “Καγκουρό” να μετρούν και ένα χρυσό μετάλλιο από το 2006.

Αργυρές το 2018 στην Ισπανία, στην τρίτη θέση τερμάτισαν το 2014. Πρόκειται για μια δυνατή διοργανώτρια χώρα που θα επιχειρήσει να ζορίσει την Dream Τeam των Αμερικανών!

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο γήπεδα στο Σίδνεϊ. Το μικρότερο State Sports Centre χωρητικότητας 5χιλ θεατών και το Sydney Super Dome που μπορεί να φιλοξενήσει έως 21χιλ φιλάθλους!

Πρώτο τζάμπολ στις 22 Σεπτεμβρίου με παιχνίδια και για τους δύο ομίλους, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τη 1η Οκτώβρη!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για FIBA World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αμερικής

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αυστραλίας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ισπανίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ