Γεμίζει σιγά-σιγά το κάδρο των ομάδων που θα βρεθούν στο Παγκόσμιο, παρόλο που υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες ακόμα για να συμπληρωθεί το παζλ των 32 ομάδων.

Γεμίζει σιγά-σιγά το κάδρο των ομάδων που θα βρεθούν στο Παγκόσμιο, παρόλο που υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες ακόμα για να συμπληρωθεί το παζλ των 32 ομάδων.

Η Ελλάδα φυσικά θα βρίσκεται στο μεγάλο ραντεβού (συνδιοργάνωση Ιαπωνίας, Ινδονησίας και Φιλιππινών). Είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ επικράτησε και της Σερβίας στην παράταση.

Ζώνη Ευρώπης
Πρώτη εκκρεμότητα στον όμιλο της Εθνικής μας, εκεί όπου η Σερβία με νίκη κόντρα στην χειρότερη ομάδα του ομίλου, Μ. Βρετανία τσεκάρει το εισιτήριο και αφήνει εκτός το Βέλγιο που θα υποδεχθεί την Τουρκία την Δευτέρα. Αν χάσει η Σερβία και νικήσει το Βέλγιο, περνάει το Βέλγιο.

Στο Group J Σλοβενία, Γερμανία και Φινλανδία βρίσκονται ήδη στο Παγκόσμιο.

Στο Group K Γαλλία και Λιθουανία πέρασαν ήδη και μένει να δούμε ποια εκ των Μαυροβούνιο-Ουκρανία-Ουγγαρία θα τις ακολουθήσει. Ουγγαρία-Βοσνία και Μαυροβούνιο-Τσεχία τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Στο Group L Ισπανία και Ιταλία έχουν προκριθεί και διεκδικούν εισιτήριο η Γεωργία των Ζούρου-Λιμνιάτη και Ισλανδία. Η Γεωργία περνάει με νίκη ή και με ήττα μέχρι τρεις πόντους (υποδέχεται την Ισλανδία).

Ζώνη Ασίας
Από τα προκριματικά της Ασίας έχουν περάσει ήδη από τον πέμπτο όμιλο οι Λίβανος, Ιορδανία, Νέα Ζηλανδία και Φιλιππίνες. Από τον έκτο όμιλο προκρίθηκαν Ιαπωνία, Αυστραλία και Κίνα.

Ζώνη Αφρικής
Ακτή Ελεφαντοστού, Νότιο Σουδάν και η Αίγυπτος θα βρίσκονται στο μεγάλο ραντεβού.

Ζώνη Αμερικής
Καναδάς και ΗΠΑ έχουν τσεκάρει ήδη το εισιτήριο για το Παγκόσμιο. Στον όμιλο του Καναδά, Βενεζουέλα, Δομινικανή Δημοκρατία και Αργεντινή είναι στο 8-3 και παλεύουν για πρόκριση. Στον όμιλο των ΗΠΑ, το ίδιο συμβαίνει με Πουέρτο Ρίκο, Μεξικό και Βραζιλία που είναι στο 7-4. Από τις αυτές τις έξι, οι πέντε θα περάσουν στα τελικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για FIBA World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик