Νέα σεζόν, νέα πλάνα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο του Oλυμπιακού, με τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο

Νέα σεζόν, νέα πλάνα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο του Oλυμπιακού, με τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ώστε να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη στην ομάδα.

Πως όμως θα καταφέρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας να ενεργοποιήσει στο μέγιστο τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή;

Η απάντηση ακούει στο όνομα Τζοελ Μπολομπόι. Στο χθεσινό παιχνίδι, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο νέος παίκτης που απέκτησαν οι ερυθρόλευκοι, έδειξε πόσο σημαντικός είναι για το νέο Σύστημα του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός με ρωσική υπηκοότητα, γεννήθηκε στην Ουκρανία, και ενσωματώθηκε το καλοκαίρι στους ερυθρόλευκους, με στόχο να μπορέσει να γίνει ο παρτενέρ του Μουσταφά Φαλ, στις θέσεις των ξύλων, ώστε να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν, και να προσθέσει αρκετή ποιότητα στις θέσεις center των ερυθρολεύκων.

Μαζί με τον Κώστα Σλουκά συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο που μπορεί να παίξει εξαιρετικά το Pick and Roll, με τον έμπειρο σέντερ να παίρνει εύκολα τις ασίστ του Έλληνα γκαρντ (9 στο χθεσινό παιχνίδι) και να τελειώνει τις φάσεις είτε εξ επαφής, είτε με χουκ από τα 4 μέτρα.

Και αυτή ήταν μόνο η αρχή…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ