Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΑΜΕΣΑ φρόντισε να ξεκαθαρίσει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια επιστροφής του και την δήθεν κολεγιά του με τον Λάτση. Για την ιστορία να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κογκαλίδης στον Over FM με “αποκλειστικό” του δήλωνε ότι ο Γιαννακόπουλος επιστρέφει και θα παρουσιάσει και μεγάλο συμπαίχτη που θα πέσουν τα […]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΑΜΕΣΑ φρόντισε να ξεκαθαρίσει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια επιστροφής του και την δήθεν κολεγιά του με τον Λάτση.

Για την ιστορία να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κογκαλίδης στον Over FM με “αποκλειστικό” του δήλωνε ότι ο Γιαννακόπουλος επιστρέφει και θα παρουσιάσει και μεγάλο συμπαίχτη που θα πέσουν τα τσιμέντα, μόλις ανακοινωθεί. Και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αυτός θα ήταν ο Λάτσης. Αλλά και για επιστροφή Ομπράντοβιτς υπήρχε αναφορά, αλλά χωρίς αυτό να το επιβεβαιώνουν.

Λέμε αυτά που ακούσαμε με τα αυτιά μας τουλάχιστον.

Πρωταπριλιάτικο αστείο…

Αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ένα δικό του story στο Instagram έριξε τίτλους τέλους στα σενάρια που κυκλοφόρησαν πολύ πρόσφατα, και μάλιστα τα χαρακτηρίζει ως πρωταπριλιάτικο αστείο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ