Συνάντηση με κυρίαρχο θέμα τον Τζόρντι Μπερτομέου έκαναν επτά ομάδες στην Αθήνα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο «αιωνίων».  Η Euroleague μπορεί να ετοιμάζεται να μπει σε ρυθμούς Play Off, όμως οι φωνές για οικονομικά ζητήματα πληθύνονται! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάντας Ουρμπόνας, επτά ομάδες της Euroleague συναντήθηκαν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες. Θέμα […]

Συνάντηση με κυρίαρχο θέμα τον Τζόρντι Μπερτομέου έκαναν επτά ομάδες στην Αθήνα, συμπεριλαμβανομένων και των δύο «αιωνίων». 

Η Euroleague μπορεί να ετοιμάζεται να μπει σε ρυθμούς Play Off, όμως οι φωνές για οικονομικά ζητήματα πληθύνονται! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάντας Ουρμπόνας, επτά ομάδες της Euroleague συναντήθηκαν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες.

Θέμα της συζήτησης ήταν το μέλλον της διοργάνωσης. Ενώ οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν οι Αρμάνι Μιλάνο, Εφές Αναντολού, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Βέβαια, μετά από αυτήν την εξέλιξη, τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Διότι εκτός αυτού, υπάρχει και η καθιερωμένη γενική συνέλευση όλων των ομάδων-μετόχων το καλοκαίρι, όπου θα συζητηθούν τα πάντα σχετικά με τη διοργάνωση και το μέλλον της.

Σίγουρα, πολλές ομάδες συνασπισμένες πλέον έχουν έντονες ανησυχίες για τους χειρισμούς του Μπερτομέου, κυρίως στα οικονομικά θέματα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μακάμπι Τελ Αβίβ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ