Έρικ ΜακΚόλουμ: «Ο Μάικ Τζέιμς πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι του, τον Παναθηναϊκό»

Την τελευταία εβδομάδα ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί ένα από τα πιο.. καυτά ονόματα της επικαιρότητας. Kαι ο Έρικ ΜακΚόλουμ μέσω του podcast του ασχολήθηκε με το μέλλον του Αμερικανού παίκτη. Tονίζοντας πως ο Τζέιμς πρέπει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις ΜακΚόλουμ για Τζέιμς

«Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι. Ο Μάικ πρέπει να βρίσκεται στο δικό του. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μέρος αυτό. Ο Ναν είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να είναι το τέλειο κομμάτι στο σύστημά τους. Θα έχει ελευθερία με βάση το παιχνίδι του. Έχουν έναν εξαιρετικό ψηλό, όπως τον Λεσόρ. Το πικ εν ρολ του με τον Λεσόρ είναι κάτι πολύ όμορφο να το βλέπεις.

Μπορεί να παίξει και χωρίς τη μπάλα και αυτό να τον βοηθήσει να σκοράρει περισσότερο, όταν θα παίζει στο 1 ο Σλούκας και ο Γκραντ. Μου αρέσει η ευελιξία που έχουν σε αυτές τις θέσεις. Έχουν ανεβάσει το μπάτζετ. Ψάχνουν σταρ και έχουν τη θέληση να επιστρέψουν στην κορυφή. Ποιον καλύτερο παίκτη να πάρουν. Θέλω να τον δω κάπου που θα έχει ήδη εγκατασταθεί. Kαι όχι να φέρει την κουλτούρα νικητή στην ομάδα ή κάποιος που θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει.

Ο Παναθηναϊκός έχει το όνομα, την παράδοση, τον σεβασμό να φτάσει στη διαδρομή αυτή. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει τίτλους, να πετύχει και να βγάζει λεφτά. Ο Παναθηναϊκός πληρώνει λεπτά και ο πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερη επιλογή για να πάρει τον τίτλο. Και να φτάσει σε αυτή την επιτυχία».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ