Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο πιο παλιός που θα βρεθεί στην «Stark Arena», εμείς σας έχουμε την απάντηση.

Λίγα 24ωρα έμειναν για το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού του Final 4 της φετινής Euroleague. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Βελιγράδι εκεί όπου Ολυμπιακός, Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε ποιος είναι ο πιο παλιός που θα βρεθεί στην «Stark Arena». Εμείς σας έχουμε την απάντηση. Είναι από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και είναι ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Πρίντεζης. Το «πεταχτάρι» όπως είναι το παρατσούκλι του έχει βρεθεί σε Final 4 Euroleague το 2009, το 2012, το 2013, το 2015 και το 2017!

Η μόνη που βρίσκονται μπροστά από τον «παλιό» Έλληνα φόργουορντ είναι οι τρεις προπονητές. Ο Πάμπλο Λάσο που ήταν (ως παίκτης) στο Final 4 στο Παρίσι το 1996, με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Εργκίν Αταμάν που ήταν προπονητής της Εφές το 2000, στο πρώτο Final 4 της ιστορίας της στη Θεσσαλονίκη. Και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που ήταν πρώτο του Final 4 της Euroleague το 2003 στην Βαρκελώνη ως παίκτης της Μπαρτσελόνα!

Από τους παίκτες πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη είναι ο Νικ Καλάθης, ο Σέρχιο Γιουλ και ο Νίκολα Μίροτιτς από τους νυν συμμετέχοντες!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ