Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς το «κόψιμο» του 35χρονου άσου.

Την έκπληξη πολλών και την αντίδραση των φιλάθλων προκάλεσε η απόφαση του Σβέτισλαβ Πέσιτς να «κόψει» τον Μίλος Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας. Ο άσος της Βίρτους Μπολόνια δεν θα δώσει το παρών ούτε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (κόντρα στην Ελλάδα) αλλά και το Eurobasket.

Ο ίδιος βέβαια έκανε πάρτι και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του τραγουδώντας «μία μέρα πολλοί θα μετανιώσουν που έχει φύγει…».

Η ιστοσελίδα kurir αποκάλυψε την αιτία που οδήγησε τον έμπειρο Πέσιτς να αποκλείσει τον Τεόντοσιτς.

“Ο Μίλος βρισκόταν στα πλάνα του Πέσιτς για το Ευρωμπάσκετ, όμως, ο ρόλος του θα ήταν σημαντικά μικρότερος σε σχέση με το παρελθόν. Το γεγονός ότι η συνεργασία του με τον Βασίλιε Μίτσιτς δεν λειτουργούσε καλά ήταν ένα πρόβλημα, που πάντως μπορούσε να λυθεί αν ο Τεόντοσιτς αποδεχόταν τον ρόλο του αναπληρωματικού. Όλα έδειχναν ότι πήγαιναν προς αυτήν την κατεύθυνση, όμως, στη διάρκεια της προετοιμασίας ο Πέσιτς δεν βρήκε τον Τεόντοσιτς στο δωμάτιο του σε απογευματινές και βραδινές ώρες και μάλιστα αυτό συνέβη επαναλαμβανόμενα στις πρώτες πέντε μέρες της προετοιμασίας. Ο Πέσιτς το θεώρησε ως κακό παράδειγμα κι ασέβεια προς το πρόσωπό του. Ένας προπονητής που βάζει την πειθαρχία πάνω από όλα, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

Ο τρόπος όμως που μαθεύτηκε (σ.σ. όχι με απευθείας συζήτηση με τον Μίλος), αφήνει ένα σύννεφο πάνω από τον κόουτς που πρέπει να μιλήσει ανοικτά”, γράφει το σέρβικο μέσο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ