Ο Μίλος Τεόντοσιτς μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και ξεκαθαρίζει πως αυτό περιμένει να το ζήσει πάρα πολλά χρόνια.

Τεόντοσιτς: «Θέλω να πετύχω κάτι μεγάλο με τον Ερυθρό Αστέρα» –

Ορεξάτος ενόψει της νέας σεζόν ο  Μίλος Τεόντοσιτς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και ξεκαθαρίζει πως αυτό περιμένει να το ζήσει πάρα πολλά χρόνια.

«Σίγουρα θα είναι πολύ συναισθηματικό για μένα το πρώτο παιχνίδι της EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι κάτι που ήθελα εδώ και καιρό. Οι φίλαθλοι θα έρθουν να στηρίξουν αυτή την ομάδα, που έχει την προδιάθεση να κάνει πολλά. Πρέπει επίσης να κάνουν υπομονή, αυτή είναι μια νέα ομάδα και θα χρειαστούμε χρόνο για να τη συνηθίσουμε» είπε στο πρώτο του σχόλιο στο κανάλι της ομάδας του στο youtube και πρόσθεσε «Θέλω να κάνω κάτι όμορφο και μεγάλο με τον Ερυθρό Αστέρα. Το να κερδίζεις τρόπαια στο εξωτερικό είναι υπέροχο, αλλά το να κερδίζεις τρόπαια με έναν σύλλογο από τη Σερβία, τον οποίο υποστηρίζεις, είναι κάτι ξεχωριστό – θέλω να το νιώσω και να το ζήσω αυτό».

Ο Σέρβος γκαρντ έδωσε την απάντησή του και σε όσους λένε ότι δεν δούλεψε όσο έπρεπε και αποκάλυψε και μια στιχομυθία με τον Αντρέι Κιριλένκο.

«Πραγματικά δεν δίνω σημασία και δεν έχω δώσει ποτέ στα σχόλια (σσ. όσων λένε ότι δεν αφοσιώθηκα αρκετά στο μπάσκετ γιατί προτιμούσα την καλοπέραση), οπότε δεν με ενοχλεί. Ίσως το έκανα σε κάποιες στιγμές όταν ήμουν 21, 22 χρονών, αλλά ήμουν αφοσιωμένος στο μπάσκετ στο μέγιστο βαθμό. Όταν ήμουν στη Μόσχα, μια φορά ήρθε ο Κιριλένκο και είπε: «Έλα, παίξε λίγο πιο δυνατή άμυνα». Και τον ρωτάω: «Κιριλένκο, πόσα μπλοκ είχες;» Λέει: «Επτά». Του απαντώ: «Θα είχες μηδέν αν έπαιζα άμυνα». Υπήρχαν τομείς του παιχνιδιού που έπρεπε να φτιάξω, να δουλέψω, αλλά και πάλι έτσι είναι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ερυθρός Αστέρας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ