Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε μετά τον αγώνα της εθνικής.

Ξεκίνησε το Eurobasket με τους Έλληνες μπασκετόφιλους και όχι μόνο το περίμεναν πως και πως. Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής αγαπημένης που κατέβηκε στην διοργάνωση για ένα μετάλλιο, και το πρώτο δείγμα σε επίσημο αγώνα ήταν θετικό, Το σκορ 85-89 δεν δείχνει την πραγματική εικόνα και την διαφορά των δύο ομάδων.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε μετά τον αγώνα της εθνικής.

Οι δηλώσεις του.

Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε την πρώτη νίκη μας με αντιξοότητες τις οποίες είχαμε και στη διάρκεια του παιχνιδιού και πριν απ’ αυτό. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Κροατία δεν είναι ομάδα που παρατά το παιχνίδι, δεν έχει τέτοια προσωπικότητα, καθοδήγηση. Έχουν αθλητικό εγωισμό, τους δώσαμε και εμείς πράγματα στο τρίτο δεκάλεπτο, ελεύθερα σουτ. Νομίζω ότι εκεί χαλαρώσαμε γιατί είχαμε το +16 στο ημίχρονο. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό θα μας διδάξει. Είναι καλύτερα να μιλάμε όταν κερδίζουμε το παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα μας δώσει πράγματα για να δούμε στο βίντεο. Δεν έχεις πολύ χρόνο. Έχουμε αύριο την Ιταλία μια ομάδα με χαμηλό σχήμα, έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα. Σε ένα τουρνουά δεν σκεφτόμαστε έτσι είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν εκπληκτικός”.

“Το γεγονός πως πάντα βρίσκουμε κάποιον από τον πάγκο και δίνει κάτι διαφορετικό. Ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός. Δεν θέλω να μιλάω ξεχωριστά για κάποιο παίκτη αλλά μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας λείπουν ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο” .

“Είμαστε ώρα-ώρα. Ο Παπαγιάννης είναι καλύτερα, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε σήμερα γιατί έχουμε σεβασμό σε όλες τις ομάδες και στον Παναθηναϊκό και σε κάθε ομάδα της οποίας είναι εδώ οι παίκτες της. Ο Παπαγιάννης έχει πολλές ελπίδες να αγωνιστεί αύριο”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ