Η "επίσημη αγαπημένη" ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσεχίας και επόμενη στάση στο δρόμο για τα μετάλλια είναι η οικοδέσποινα Γερμανία.

Συμπληρωμένο είναι πλέον το παζλ των προημιτελικών του Eurobasket 2022 με την Ελλάδα φυσικά να μην λείπει από το ραντεβού.

Η “επίσημη αγαπημένη” ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσεχίας και επόμενη στάση στο δρόμο για τα μετάλλια είναι η οικοδέσποινα Γερμανία.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη (13/9) στις 21:30 στο Βερολίνο, στο παιχνίδι που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης.

Όσα δήλωσε ο Γκόρντον Χέρμπερτ.

«Παίζουμε εντός έδρας, αλλά παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, η οποία διαθέτει έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου»

Πως θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Το νούμερο είναι ένα είναι η άμυνα στο transition. Μετά αν θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τον Γιάννη. Δεν ξέρω ακόμη πως, αλλά θα είναι βασικό. Και το τρίτο είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Η Τσεχία του έδωσε ιδέες

«Η Τσεχία έπαιξε πολύ καλά την Ελλάδα. Για τριάντα λεπτά πήγε πολύ καλά και είχε αποτέλεσμα αυτό που είχε αποφασίσει να κάνει. Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή και τους ίδιους παίκτες για πολλά χρόνια και έχει ήδη φέρει πολύ καλά αποτελέσματα»

Οι τραυματισμοί

«Είναι το τουρνουά των… επιζώντων. Υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν παίκτες που είναι άρρωστοι. Θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμή ποιος θα παίξει τελικά και ποιος όχι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ