Ο Εργκίν Αταμάν έδειξε την οργή του μέσω δηλώσεων, λέγοντας πως ο γκάρντ των Μαϊάμι Χιτ πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Τουρκικό λαό

Τα πήρε άσχημα ο Αταμάν που ως ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας είδε τον Γιουρτσεβέν να τον γράφει στα παλιά του τα παπούτσια και να μην δίνει το παρών στην συγκέντρωση για το Eurobasket που πλησιάζει.

Ο Εργκίν Αταμάν έδειξε την οργή του μέσω δηλώσεων, λέγοντας πως ο γκάρντ των Μαϊάμι Χιτ πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Τουρκικό λαό και χρησιμοποίησε ως  παράδειγμα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είμαι σοκαρισμένος που δε βρέθηκε στην προετοιμασία. Ήταν στο ρόστερ στα προηγούμενα παιχνίδια και έπαιξε καλά. Προσπαθήσαμε να τον πλησιάσουμε με τους βοηθούς μου αλλά δε μας απαντούμε. Κάλεσε τον Πρόεδρο και μας άφησε να μιλάμε με έναν Αμερικανό μάνατζερ».

«Εδώ παίζουμε δυνατά με πιο σοβαρά φιλικά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήρθε και είχε μία εκπληκτική εμφάνιση. Ο άνθρωπος χαίρεται, το ζει. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν. Ο μόνος τρόπος να δεχτούμε πίσω τον Ομέρ είναι να ζητήσει συγγνώμη από τον τουρκικό λαό, στον οποίο έχει χρέος. Δεν είμαστε εδώ μόνο για να παίξουμε μπάσκετ αλλά και για να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της Τουρκίας»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eurobasket

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τουρκία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ