Ο φετινός Παναθηναϊκός αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Νέα ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και γκρίνια στο ΟΑΚΑ! Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν γεμάτοι αισιοδοξία στην Σερβία. Όμως η πραγματικότητα τους χτύπησε την πόρτα. Το ρόστερ του Δημήτρη Πρίφτη φάνηκε κατώτερο των περιστάσεων και χρειάζεται επειγόντως ταρακούνημα. Έλλειψη συγκέντρωσης, κακές τοποθετήσεις στην άμυνα, μεγάλη αστοχία πίσω από […]

Ο φετινός Παναθηναϊκός αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται.

Νέα ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και γκρίνια στο ΟΑΚΑ!

Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν γεμάτοι αισιοδοξία στην Σερβία. Όμως η πραγματικότητα τους χτύπησε την πόρτα.

Το ρόστερ του Δημήτρη Πρίφτη φάνηκε κατώτερο των περιστάσεων και χρειάζεται επειγόντως ταρακούνημα.

Έλλειψη συγκέντρωσης, κακές τοποθετήσεις στην άμυνα, μεγάλη αστοχία πίσω από τα 6,75μ., αμέτρητα λάθη και χαμένα ριμπάουντ συνέθεσαν ένα σκηνικό που ώθησε την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς σε έναν επιβλητικό… περίπατο.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο Ντάριλ Μέικον και ο Γιώργος Παπαγιάννης είχαν μικρές εκλάμψεις στην επίθεση. Aλλά αυτές δεν σήμαιναν τίποτα στην τελική ανάλυση του παιχνιδιού. Άπαντες ήταν… αλλού στην άμυνα, οι ηγέτες των Σέρβων έκαναν ό,τι ήθελαν (18π. ο Νέιτ Ουόλτερς) και όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο πολύ φαινόταν πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία λύση για να κατεβάσει τη διαφορά.

Οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά άφησαν τους αντιπάλους τους να «χτίσουν»… ασύλληπτες διαφορές (30+ πόντων).

Τα Δεκάλεπτα: 21-8, 39-26, 57-36, 81-48.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ερυθρός Αστέρας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ