Συμφώνησε στις λεπτομέρειες της διετούς συνεργασίας και αναμένεται να υπογράψει την Πέμπτη.

Ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Ράντονιτς, βρήκε τον προπονητή που θα τον ετοιμάσει σωστά και θα τον οδηγήσει στις επιτυχίες.

Οι Σέρβοι θεωρούν σίγουρο για τον πάγκο των πρασίνων τον Ράντονιτς. Ο Αστέρας του έχει δώσει διορία μέχρι 30 Ιουνίου για δώσει την απάντηση του, και αυτή θα είναι αρνητική. Ο έμπειρος προπονητής ήταν προβληματισμένος με το μειωμένο μπάτζετ και δεν ήθελε να μείνει σε μια ομάδα που δεν θα είναι ανταγωνιστική.

Ο Ράντονιτς έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6) και είχε ραντεβού με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.  Μαζί του ήταν και ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Σέρβος κόουτς θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

Η σέρβικη ιστοσελίδα «vijesti.me» ανέφερε:

«Το δίλημμα δεν υπάρχει πια, ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο πρώην Μαυροβούνιος τεχνικός έφτασε σήμερα στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους» παρέα με τον μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς και συμφώνησε στις λεπτομέρειες της διετούς συνεργασίας και αναμένεται να υπογράψει την Πέμπτη. Μάλιστα ρόλο σε αυτή του την απόφαση έπαιξε ρόλο ότι παρότι ήταν κοντά στο να ανανεώσει η αποχώρηση πολλών παικτών έκαναν τον Ράντονιτς να βλέπει την πόρτα της εξόδου».

Σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες που σας τις είχαμε δώσει πολύ νωρίς, η πρόσληψη του Ράντονιτς στην τεχνική ηγεσία των πράσινων είναι δεδομένη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ