Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και θα αποτελέσει μια πολύ αξιόπιστη λύση στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αλλά...

Ο Ολυμπιακός ένα βήμα από μια ακόμα μεταγραφή. Μετά το μεταγραφικό κρεσέντο των τελευταίων ημερών ακόμα ένας παίχτης ετοιμάζεται να ντυθεί στα κόκκινα.  Οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν δικό τους τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Το όνομά του είχε ακουστεί πολύ το τελευταίο διάστημα για τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για τον Παναθηναϊκό λιγότερο.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και θα αποτελέσει μια πολύ αξιόπιστη λύση στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αλλά…

Αλλά υπάρχει μια στασιμότητα σε μια μεταγραφή που θα μπορούσε να είχε κλείσει εδώ και μέρες. Τι παίζει;

Από την μία ο παίχτης θέλει έναν αναβαθμισμένο ρόλο και γι’ αυτό τον λόγο να κάνει δεύτερες σκέψεις. Υπάρχει και η πρόταση της Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής, και αναμένει να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τον Βεζένκοφ, αλλά έχει και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που η μεταγραφή χαλάσει.

Μία απ’ αυτές είναι ο Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο 26χρονος που έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Κολοσσό, έκανε μια τρομερή σεζόν πέρσι με τον Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας κατά μέσο ορο 14,9 πόντους και 5,6 ριμπάουντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ