Την ομάδα της νέας χρονιάς έχουν ξεκινήσει να “χτίζουν” οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης,. Ξεκινώντας από τους Παπαπέτρου και Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ ανακοινώθηκε χθες για άλλα δύο χρόνια. Ενώ ο αρχηγός αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο. Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι ακόμα του Μάριο Χεζόνια. Που πάντως θέλει να μείνει στον […]

Την ομάδα της νέας χρονιάς έχουν ξεκινήσει να “χτίζουν” οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης,. Ξεκινώντας από τους Παπαπέτρου και Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ ανακοινώθηκε χθες για άλλα δύο χρόνια. Ενώ ο αρχηγός αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι ακόμα του Μάριο Χεζόνια. Που πάντως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Ενώ προ των πυλών είναι οι ανακοινώσεις για Πέρι και Μέικον, ενώ η αναζήτηση “τεσσαριού” καλά κρατεί, με τον Χέιζ να έχει έρθει στο προσκήνιο.

Στα μεταγραφικά την απόκτηση του Κέντρικ Πέρι για τα επόμενα 1+1 χρόνια ανακοίνωσε σήμερα το Τριφύλλι.

O Αμερικανός γκαρντ, που πραγματοποιήσε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με την Τσεντεβίτα (16,1 πόντοι, 5,1 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα ανά ματς στο Eurocup), ήταν εδώ και καιρό στα «πράσινα» ραντάρ και μετά την τελική έγκριση από τον Δημήτρη Πρίφτη ήρθε η συμφωνία.

Οι Πράσινοι έχουν πάρει ζεστά το θέμα της νέας σεζόν και δείχνουν να έχουν όραμα για μεγάλα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ