Σε προχωρημένες επαφές βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Κάτι που προέκυψε μέσα στην χθεσινή(17/8) μέρα. Προκειμένου ο Ομογενής γκαρντ και διεθνής με την Εθνική μας ομάδα να γίνει κάτοικος Πειραιά τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Ντόρσεϊ είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του NBA. Oμως αυτό δεν […]

Σε προχωρημένες επαφές βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Κάτι που προέκυψε μέσα στην χθεσινή(17/8) μέρα. Προκειμένου ο Ομογενής γκαρντ και διεθνής με την Εθνική μας ομάδα να γίνει κάτοικος Πειραιά τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Ντόρσεϊ είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του NBA. Oμως αυτό δεν έφερε τελικά κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

Πλέον, με δεδομένο ότι ξεκινά η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Aναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Kαι οι συζητήσεις να επισπευσθούν. Καθώς από την πλευρά τους οι “ερυθρόλευοι” πιέζουν τον παίκτη για άμεση συμφωνία και ενσωμάτωση κι αυτή δεν αποκλείεται να δοθεί ακόμα και μέσα στην σημερινή μέρα (18/8)!

Τη σεζόν που μας πέρασε, πριν αποχωρήσει από τη Μακάμπι, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μέτρησε 11,2 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ στην Ευρωλίγκα και 11,7 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ στο πρωτάθλημα.

https://www.youtube.com/watch?v=V-u0bdqfp0k

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ